Mes turime 304 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2422
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12609
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88639
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kviečiame į koncertą

2012 m. rugsėjo 29 d. šeštadienis Nr.74 (1217)

Švenčionėlių m. kultūros centre spalio 6 d. vyks šventinis koncertas „Prie Žeimenos krantų“, skirtas Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai paminėti.

Su koncertine programa atvyks du Latvijos Respublikos kolektyvai – „Bijūnas“, ir „Abelite“. Šiam koncertui ruošia savo programą mūsų rajono saviveikliniai kolektyvai - tai „Gabija“, „Sudota“, „Svajonė“, „Senjorai“, „Trepsis“, Adutiškio, Strūnaičio ir „Kaimynų“ kaimo kapelos .Šio renginio šeimininkai ir Švenčionėlių „Bočių“ bendrijos skyrius, vadovaujamas pirmininkės Gražinos Jarmalytės, tikisi, kad žiūrovų sulauks daug, nes rudens darbai bus baigti, tai laiką verta skirti kultūrinei pramogai.

Šis koncertas, tai antrasis renginys, vykdomas pagal laimėtą vietos veiklos grupėje „Švenčionių partnerystė“ projektą „Prie Žeimenos krantų“. Projekto tikslas ne vien organizuoti koncertus bei koncertines išvykas, bet svarbiausia suburti pagyvenusius žmones į bendrijos veiklą, juos įtraukti į aktyvų gyvenimą, į turiningo ir sveikatai naudingo laisvalaikio užimtumo.

Iki pasimatymo Švenčionėlių kultūros centre spalio 6 d., pradžia 15 val.

Švenčionių „Bočių“ bendrijos pirmininkė Janina Kulda



 

 
Reklaminis skydelis