Mes turime 253 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:814
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19358
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66684
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Lietuvos paštas perka „Snoro“ mažmeninį tinklą

2012 m. spalio 10 d. trečiadienis Nr.77 (1220)

Valstybės valdoma akcinė bendrovė Lietuvos paštas perka likviduojamo banko „Snoras“ mažmeninį tinklą. Per sutartyje numatytą laiką AB Lietuvos paštas turi perimti įsigytą turtą savo nuosavybėn.

„Viena iš Lietuvos pašto prioritetinių sričių – esamų finansinių paslaugų stiprinimas bei naujų teikimas. Gyventojai yra pripratę, kad „Snoro“ bankeliuose jie galėjo susimokėti mokesčius, gauti vartojimo paskolą, draudimą ir pan. Lietuvos paštas „Snoro“ mažmeninį tinklą taip pat ketina išnaudoti finansinių paslaugų teikimui“, – teigė Lietuvos pašto generalinė direktorė Lina Minderienė.

Kol kas buvusiuose banko „Snoras“ bankeliuose bus teikiamos šiuo metu paštuose siūlomos finansinės paslaugos: įmokų ir mokesčių surinkimas, perlaidų siuntimas ir gavimas, pinigų išgryninimas, vartojimo kreditų išdavimas ir kt. Ateityje ketinama pasiūlyti ir naujų finansinių paslaugų.

Lietuvos paštas perka apie 220 finansinių paslaugų teikimo vietų. Planuojama, kad pirmieji bankeliai gyventojams duris atverti turėtų jau šių metų pabaigoje. Artimiausiu metu Lietuvos paštas ketina ieškoti naujų darbuotojų, kurie turėtų patirties finansinių paslaugų teikimo srityje. Planuojama priimti apie 100 naujų darbuotojų.