Mes turime 355 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1492
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11679
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87709
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Skaitmeninės televizijos „Viasat“ klientai džiaugiasi aptarnavimu ir pramogomis

2012 m. spalio 12 d. penktadienis Nr.78 (1221)

Jau šio mėnesio pabaigoje bus išjungta analoginė televizija, tačiau skaitmeninės televizijos „Viasat“ klientai nesuka galvos, nes jie jau – skaitmeniniai. Kėdainiuose gyvenantis Audrius Matulevičius, žiūrintis skaitmeninę televiziją „Viasat“ šeštus metus, paaiškino, kodėl jis džiaugiasi skaitmenine televizija.

„Televiziją šeimoje žiūrime dažnai. Aš dažniausiai žiūriu lietuviškus kanalus, kartais „Viasat History“, o žmona – filmus ir serialus. Labai džiaugiamės ir garso bei vaizdo kokybe, o ir klientų aptarnavimas yra labai didelis pliusas. Viskas sutvarkoma per minutę, net jei ir kyla kokių nesklandumų“, - sako A. Matulevičius.

 Skaitmeninės televizijos „Viasat“ užsakymu rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų kompanija „Spinter tyrimai“ atliko „Viasat“ klientų ir vis dar žiūrinčiųjų analoginę televiziją apklausas. Paaiškėjo, kad skaitmeninės televizijos „Viasat“ klientai yra daug labiau patenkinti televizijos turiniu, programų įvairove bei garso ir vaizdo kokybe.

Dešimtbalėje sistemoje skaitmeninės televizijos „Viasat“ klientai jiems prieinamų kanalų turinį įvertino 8,31, o analoginės televizijos žiūrovai tik 6,14. Panašiai buvo vertinta ir kanalų įvairovė – 8,44 prieš 6,29 ir garso bei vaizdo kokybė – 8,34 prieš 6,83. Be to, skaitmeninė televizija suteikia ir daugiau techninių galimybių nei analoginė. Tyrimas parodė, kad skaitmeninės televizijos klientai mielai naudojasi galimybe žiūrėti užsienio laidas originalo kalba ar pasirinkti vietoje įgarsinimo subtitrus. Taip pat jie gali užblokuoti slaptažodžiu tam tikrus kanalus, kad jų negalėtų žiūrėti vaikai.

„Skaitmeninė televizija suteikia galimybę geriau matyti ir girdėti laidas ir filmus, turėti daugiau ir vertingesnių kanalų. Norėdami patenkinti reiklius skaitmeninės televizijos žiūrovus, mes nuolat investuojame į turinį – į populiarias sporto varžybas, į gerą, vertingą kiną bei dokumentiką. Be to, nuolat tobuliname klientų aptarnavimą, kad jie galėtų mėgautis visomis televizijos pramogomis kokybiškai. Tai labai akivaizdus skaitmeninės televizijos „Viasat“ pranašumas ir prieš analoginę televiziją, ir net prieš kitus skaitmeninės televizijos operatorius“, – teigia skaitmeninės televizijos „Viasat“ Ryšių su klientais vadovė Ingrida Matuolienė.

Rinkotyros bendrovės „Berent“ rugpjūčio mėnesio duomenimis 21% Lietuvos gyventojų mano, kad skaitmeninės televizijos „Viasat“ kino kanalai yra geriausi Lietuvoje, tiek pat žmonių geriausiais laiko ir „Viasat“ dokumentikos kanalus. Artimiausias skaitmeninės televizijos  operatorius šioje kategorijoje yra lenkiamas pustrečio karto.

 
Reklaminis skydelis