Mes turime 294 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1278
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26408
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73734
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pirmieji šokio žingsneliai aukso link…

2012 m. gruodžio 1 d. šeštadienis Nr.92 (1236)

Lapkričio 24 dieną Utenoje vyko tarptautinės kvalifikacinės sportinių šokių varžybos, kuriose dalyvavo Švenčionėlių miesto vaikai iš šokių studijos „Domino“.

Šokių studija „Domino“ į Švenčionėlius atvyko tik šį rugsėjį ir iš karto sulaukė didelio būrio vaikų ir jaunimo, norinčio išmokti šokti sportinius – pramoginius šokius. Praėjus vos keliems mėnesiams, po įtemptų treniruočių ir didelių pastangų, šokėjai išbandė savo jėgas tarptautinėse kvalifikacinėse sportinių šokių varžybose „Utenos taurė – 2012“, kurias organizavo šokių studija „Domino“ ir Lietuvos sportinių šokių federacija. Varžybose dalyvavo daugiau kaip 500 šokėjų, kuriuos vertino dvidešimt teisėjų iš visos Lietuvos bei Latvijos.

Švenčionėlių „Domino“ šokėjai varžėsi trijose skirtingose šokių grupėse. Visi patys mažiausieji šokėjai buvo apdovanoti pirmomis vietomis ir parsivežė aukso medalius, tarp kurių ir mūsų šokėjai – Viltė Vasilkauskaitė, Darja Veličko ir Kajus Urbelis. Merginų grupėje Švenčionėliams atstovavo penkios šokėjos, iš kurių net trys – Akvilė Černiauskaitė, Gintarė Garlaitė ir Gerda Beliauskaitė – sugebėjo iškovoti pirmąsias vietas ir parsivežė aukso taures. Pačioje gausiausioje vaikų (2005 metų gimimo ir vyresni) grupėje varžėsi net 27 poros iš visos Lietuvos. Šioje grupėje šoko 8 Švenčionėlių poros. Džiaugsmo ašaras buvo sunku tvardyti, kuomet net kelis metus šokančias poras sugebėjo aplenkti vos kelis mėnesius šokantys mūsų šokėjai– Gintarė Jakubėnaitė ir Ignas Gudelevičius!

Tokiais puikiais rezultatais džiaugiasi ne tik patys šokėjai, jų tėveliai, bet jų mokytoja – Daiva Gerojimaitė, kuri labai nori padėkoti šokėjams už pastangas, puikius rezultatus ir geras emocijas. Nuoširdžiausia padėka šokėjų tėveliams – už vaikams suteiktą galimybę tobulėti ir siekti aukštų rezultatų šokių pasaulyje, stiprų palaikymą bei gražius žodžius.

Pasidžiaugę puikiais rezultatais šokėjai toliau kimba į darbus šokių salėje ir ruošiasi tolimesnėms varžyboms su dar didesniu užsidegimu ir noru nugalėti...

„Švenčionių krašto“ inf.