Mes turime 592 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3
mod_vvisit_counterŠią savaitę:32379
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:114128
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dovanėlė ir šiltas žodis dovanoja džiaugsmo akimirką

2012 m. gruodžio 29 d. šeštadienis Nr.99 (1243)

Šv. Kalėdos aplanko visus be išimties, tik, gaila, ne visiems jos šviesios ir džiugios. Vienatvė, ligos, senatvė, įvairios bėdos ne vienam žmogui aptemdo dienas ir skaudžiai slegia. Tokiomis akimirkomis labai reikia šilumos, dėmesio ir palaikymo, kad nesijaustum pamirštas. Prieš šv. Kalėdas tokiems žmonėms bent truputį džiaugsmo stengiasi dovanoti Švenčionijos labdaros ir paramos fondas, vadovaujamas rajono mero Vytauto Vigelio. Slaugos ligoninėje besigydančius ir senelių globos namuose gyvenančius garbaus amžiaus žmones bei vaikų globos namų auklėtinius pasiekia fondo dovanėlės, kurias įteikia fondo steigėjai.

Šiais metais šv. Kalėdų išvakarėse rajono meras Vytautas Vigelis ir dar keli fondo steigėjai drauge su socialinių įstaigų vadovais tradiciškai aplankė sergančius, dažnai neturinčius artimųjų senyvus žmones, pasveikino juos su šventėmis, palinkėjo sveikatos ir įteikė dovanėles.

Vaikų globos įstaigų auklėtinius lankė ir džiugino dovanėlėmis jaunimo organizacijos „Darbas“ aktyvistai.

Švenčionijos labdaros ir paramos fondas, organizuojantis ir daugiau kilnių akcijų, dėkingas už tokias galimybes rajono verslininkams, pervedantiems lėšų. Už kalėdines dovanėles ir metų palydoms skirtą muzikinį fejerverką, kuris su paskutiniais laikrodžio dūžiais rajono centre palydės senuosius metus ir pasveikins naujuosius 2013-uosius, nuoširdus ačiū ūkininkams I.Balčiūnui ir A.Jundo, uždarosioms akcinėms bendrovėms „Pabradės kartono fabrikas“ (direktorius A.Zakarevičius), „Velga Vilnius“ (J.Fedorovičius), „Revaja“ (V.Gabrinovičius), „Maltosa“ (V.Kožemiaka), „Lazdyno riešutas“ (G.Lazdin), „Firidas“ (J.Komaiška), „Žeista“ (V. Aborovič), R. Maliavkos firmai REKS.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ