Mes turime 554 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2115
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20536
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:102285
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčioniųrajono policijos komisariate buvo aptarti 2012 metų komisariato veiklos rezultatai

2013 m. vasario 9 d. šeštadienis Nr.11 (1254)

Šių metų vasario 7 d. Švenčionių rajono policijos komisariate buvo aptarti 2012 metų komisariato veiklos rezultatai. Pasitarime dalyvavo: Švenčionių rajono mero pavaduotoja Raja Krupenina, Švenčionių rajono savivaldybės tarybos Teisėtvarkos ir etikos komiteto pirmininkas Olegas Šapovalas, Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 6 skyriaus vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Antanas Rauličkis, Švenčionių rajono apylinkės teismo pirmininkas Rimvydas Petrauskas, VSAT prie VRM Adutiškio užkardos vadas Andrejus Nikitinas, VSAT prie VRM Švenčionių užkardos vadas Artūras Jatulis, VSAT prie VRM Pavoverės užkardos vadas Algirdas Andrulionis, Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Švenčionių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Sigitas Jusys, Vilniaus apygardos probacijos tarnybos savivaldybių probacijos skyriaus vyresnysis inspektorius Egidijus Rimašius.

 

Ataskaitinį susirinkimą pradėjo bei su padalinių veiklos darbo rezultatais, kriminogenine padėtimi Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK prižiūrimoje teritorijoje, 2012 metais svarbiausiomis problemomis ir kitų metų prioritetais supažindino Kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Linas Matulevičius ir Viešosios policijos skyriaus viršininkas Arvydas Grigianecas.

Apibendrino veiklos rezultatus Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK viršininkas Arvydas Sinis, kuris padėkojo pareigūnams už gerus 2012 metų darbo rezultatus. Atkreipė dėmesį į nusikalstamumo išaiškinimo rodiklius, palinkėjo, kad jie nebūtų prastesni ir 2013 metais.

Švenčionių rajono mero pavaduotoja Raja Krupenina padėkojo už išsamią policijos veiklos ataskaitą. Paminėjo, kad ir toliau savivaldybė bendradarbiaus ir pagal galimybes skirs lėšas viešosios tvarkos užtikrinimo programai.

Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 6 skyriaus vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Antanas Rauličkis informavo, kad neseniai yra paskirtas atsakingu už Švenčionių rajone veikiančių prokurorų veiklą. Kalbėjo apie prokuratūros struktūrą. Akcentavo, kad vis dar lieka aktualūs nusikaltimai susiję su narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimu, realizavimu.

Švenčionių rajono apylinkės teismo pirmininkas Rimvydas Petrauskas pasidžiaugė už gerus pasiektus darbo rezultatus ir palinkėjo sėkmės darbe.