Mes turime 320 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5398
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15585
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91615
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaukti uniformuoti svečiai sujaukė vakaro planus

2013 m. kovo 2 d. šeštadienis Nr.16 (1259)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariatas nuolat informuoja Švenčionių rajono gyventojus apie atsakomybę už padarytus teisės pažeidimus, susijusius su nelegalia apyvarta akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie išaiškintus tokio pobūdžio nelegalios veiklos atvejus. Tačiau vietinių nelegalių prekeivių protai užtemdyti troškimo lengvai pasipelnyti ir pažeidžiant įstatymus praturtėti. Bet, kaip sakoma liaudies patarlėje: „Yla visada išlenda iš maišo“.

Taigi ir šį kartą Švenčionėlių miesto gyventoja po neteisėto sandorio su nepilnamečiu, kuriam pardavė du pakelius cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis, ramiai ilsėjosi savo bute, planavo pasižiūrėti vakarinį televizijos serialą ir tikrai nesitikėjo sulaukti uniformuotų svečių – Švenčionių rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio tyrėjų. Tyrėjai jau kurį laiką rinko informaciją apie šį nelegalų prekybos tašką, stebėjo, kaip vystosi versliukas ir pasitaikius progai nutarė apsilankyti pas nelegalią verslininkę. Kadangi nepilnametis išėjęs iš stebimo buto pareigūnams išklojo visą tiesą, kur ir už kiek įsigijo rūkalų, pareigūnai savo rankose turėjo rimtą kozirį, kurį ir panaudojo.

Minėtos pilietės namuose patikrinimo metu rasta ir paimta 38vnt. pakelių cigarečių „Fest“, 9 pakeliai „Minsk kapital“, 11 pakelių „Prima“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pradėta administracinės bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str.

Apie akcizais apmokestinamų prekių nelegalią apyvartą galite pranešti Vilniaus aps. VPK Švenčionių rajono policijos komisariato telefonais (8 387) 66 402, 02 arba pasitikėjimo telefonu (8 387) 66 411.

Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis