Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:572
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16773
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92803
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Akcija „Knygų Kalėdos 2012“ Švenčionių vidurinėje mokykloje

2013 m. kovo 6 d. trečiadienis Nr.17 (1260)

Lapkričio mėnesį Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė visus kvietė prisijungti prie akcijos „Knygų Kalėdos“ ir papildyti mokyklų bibliotekas naujomis knygomis.

Švenčionių vidurinei mokyklai Vilniaus Rotary klubas, Vilniaus Tarptautinis interact klubas su Sigutės Ach studija „Menų valtys“ padovanojo knygų spintą ir leidyklos „Nieko rimto“ knygas. Mokyklos biblioteka praturtėjo 56 naujomis knygomis. Kiekviena padovanota knyga pažymėta specialiu akcijos lipduku,kuriame įrašytas dovanotojo vardas. Knygos atveria asmenybės ir meno paslaptis, kviečia skaitytoją išdrįsti kurti pačiam. Tai pasakų ir poezijos rinkiniai, kurie moko mąstyti, kurti ir pažinti pasaulį.

Bibliotekos skaitytojai jau spėjo susipažinti su naujomis knygomis ir su dideliu malonumu jas skaito.

Nuoširdžiai dėkojame visiems prisijungusiems prie „Knygų Kalėdos“ akcijos ir mūsų mokyklos bibliotekai padovanojusiems puikių knygų. Ypatingą padėką skiriame Lietuvos Respublikos PrezidenteiDaliai Grybauskaitei už inicijuotą akciją, kuri tampa gražia ir prasminga tradicija.

Nijolė DABRIENĖ

Bibliotekos vedėja

 
Reklaminis skydelis