Mes turime 334 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6364
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28251
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72234
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Ekskursijos po Švenčionių rajono policijos komisariatą tęsiasi

2013 m. kovo 20 d. trečiadienis Nr.20 (1263)

Kovo 8 ir 14 dienomis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate lankėsi Švenčionių pradinės mokyklos antrokai, trečiokai ir ketvirtokai.

Ekskursijos pradžioje vaikams buvo papasakota apie Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK struktūrą, pareigūnų darbą. Moksleiviams buvo parodyta, kaip surasti policijos bičiulio Amsio internetinę svetainę, kurioje galima ne tik pažaisti policininkus, bet ir piešti, paskaityti ar peržiūrėti animuotus Amsio patarimus. Po pokalbio salėje vaikai susitiko su Inspektoriumi Liūtu, kuris pratęsė ekskursiją po komisariatą. Vaikai lankėsi Migracijos poskyryje, kur šio poskyrio darbuotojos pademonstravo, kaip veikia biometrinių duomenų registravimo įranga. Vaikai apžiūrėjo Operatyvaus valdymo poskyrį, policijos ginkluotę, pareigūnų darbo vietas, o taip pat specialiąsias priemones: radijo stotį, antrankius, lazdą, visi norintys pasimatavo pareigūno lemenę. Didžiausio dėmesio sulaukė tarnybinis šuo Dikas. Visi įdėmiai stebėjo, kaip šuo klauso kinologo komandų, kaip ieško paslėpto kamuoliuko.