Mes turime 401 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3613
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19814
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95844
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Būk atsakingas – pasirūpink atliekomis tinkamai!

2013 m. balandžio 13 d. šeštadienis Nr.26 (1269)

Švenčionių rajonosavivaldybės administracija, Gamintojų ir Importuotojų Asociacija, VšĮ „Elektronikos gamintojų ir importuotojų organizacija“ ir UAB „Atliekų tvarkymo centras“ kviečia Švenčionių rajono savivaldybės gyventojus nelikti abejingais ir tinkamai pasirūpinti atliekomis.

2013 m. balandžio 22 d. Švenčionių rajono savivaldybėje organizuojama  gaminių atliekų surinkimo akcija, kurios metu iš gyventojų, įmonių, įstaigų ir organizacijų nemokamai bus surenkama:

 

•         Elektros ir elektroninės įrangos atliekos;

•         Dienos šviesos lempų atliekos;

•         Nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekos;

 

Sumokant atliekų turėtojui bus surenkamos:

 

•         Alyvų atliekos;

•         Vidaus degimo variklių tepalo, kuro ir oro filtrų atliekos;

•         Automobilių hidraulinių (tepalinių) amortizatorių atliekos;

•         Automobilinių ir pramoninių akumuliatorių atliekos;

•         Eksploatuoti netinkamos transporto priemonės.

 

Taip pat iš užsiregistravusių gyventojų bus nemokamai surenkamos netinkamos naudoti padangos (ne daugiau kaip po 2 vnt. iš gyventojo (būtina pateikti asmens tapatybę tvirtinantį dokumentą)).

 

Jeigu Jūsų įmonė, įstaiga ar organizacija bei Jūsų įmonės, įstaigos ar organizacijos darbuotojai arba gyventojai turi aukščiau išvardintų atliekų prašome iki 2013 m. balandžio 18 d. registruotis e-paštu atliekos@atc1.lt  arba telefonu (8 5) 206 09 01.

Daugiau informacijos apie „Ekologinę akciją“, atliekų tvarkymą, atliekų rūšiavimą, atliekų surinkimo vietas, netinkamo atliekų tvarkymo žalą aplinkai bei žmonių sveikatai – www.gia.lt; www.eei.lt

 
Reklaminis skydelis