Mes turime 562 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3601
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22022
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:103771
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis Nr.66 (1309)

Muštynės

Rugsėjo 4 d. įregistruotas pranešimas, kad Švenčionių miesto parko prieigoje V.S. pasitiko trys jam iš matymo pažystami vyrai, iš kurių vienas vieną kartą sudavė jam į veidą. Po smūgio V.S. nugriuvo ir prarado sąmonę. Dėl patirtų sužalojimų jis buvo paguldytas į Švenčionių rajono ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

Rugsėjo 8 d. įregistruotas pranešimas, kad Švenčionėliuose, Žilvičių gatvėje, buvo sumuštas Švenčionėlių miesto gyventojas R.P., kuris dėl patirtų traumų paguldytas į VšĮ Švenčionių rajono ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

 

Užsimanė kavos...

Rugsėjo 4 d. įregistruotas parduotuvės apsaugos vadovo pareiškimas, kad D.Z. ir V.M. Pabradėje, parduotuvėje, paėmė 13 pakelių TCHIBO-EXCLUSIVE kavos ir praėjo pro kasas nesusimokėję. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 4 d.

 

Dingo telefonas

Rugsėjo 5 d. įregistruotas Švenčionių miesto gyventojos J.G. pareiškimas, kad prie Beržuvio ežero, neaiškiomis aplinkybėmis, dingo mobiliojo ryšio telefonas NOKIA 700. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Išvogtas miškas

Rugsėjo 6 d. įregistruotas Pabradės miesto gyventojo V.P. protokolas - pareiškimas, kad atvykęs į savo mišką, esantį Sarių seniūnijoje, pastebėjo, kad išpjauti ir išvežti medžiai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Dėl metalo vagišiai išardė net krosnis

Rugpjūčio 25 d. įregistruotas žemės ūkio bendrovės direktoriaus pareiškimas, kad žemės ūkio bendrovės priklausančio gyvenamo namo, esančio Pabradės seniūnijoje, išardytos krosnys ir pavogtas pakuros metalas. Žala 500 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Girtas sugyventinis sukėlė šeiminį konfliktą

Rugsėjo 6 d. įregistruotas pranešimas, kad Pabradėje grįžęs namo girtas sugyventinis A.A. sukėlė šeiminį konfliktą, sumušė N.B., dėl ko jį patyrė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 1 d.

 

Aprinko automobilį

Rugsėjo 7 d. įregistruotas Švenčionėlių miesto gyventojo S.T. protokolas - pareiškimas, kad Švenčionėliuose, Žemutinė gatvėje, namo kieme, nuo jam priklausančio automobilio „BMW730“ pavogta galinio bamperio juosta su parkavimo davikliais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Savaitės įvykių apžvalga

Nuo 2013-09-02 iki 2013-09-09Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 3 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 3 viešosios tvarkos pažeidimai, 9 vagystės, sulaikytas 1 neblaivus vairuotojas, rasti 3 lavonai, 4 kartus išvykta į šeimyninius ginčus, 69 asmenys nubausti už administracinės teisės pažeidimus.

Parengta pagal Švenčionių RPK informaciją

Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411