Mes turime 240 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1222
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19766
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67092
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Mokytojai įkūrė dar vieną profsąjungos skyrių rajone

2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis Nr.66 (1309)

Džiugu, kad Švenčionių rajone vis dažniau atsiranda aktyvių mokytojų ir švietimo darbuotojų, neabejingų tam, kas vyksta rajono mokymo įstaigose. Šie žmonės teigia, kad jiems požiūris „vis tiek nieko nepakeisi“ atrodo tiesiog nepilietiškas ir neatsakingas. Jie susivienijo ir įkūrė LŠDPS (pirmininkas Andrius Navickas) Švenčionių rajono susivienijimą, kurį sudaro Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos, Švenčionių pradinės mokyklos ir Adutiškio vidurinės mokyklos mokytojai ir kiti švietimo darbuotojai. Steigiamoji LŠDPS susivienijimo konferencija įvyko 2013 m. balandžio 4 d., o susivienijimas oficialiai įregistruotas š.m. birželio 27 d. LŠDPS Švenčionių rajono susivienijimo pirmininke tapo Dovilė Maslianikienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, o pavaduotojais išrinkti Snieguolė Veličkienė, pradinio ugdymo anglų kalbos mokytoja metodininkė, ir Edgaras Maslianikas, informacinių technologijų vyresnysis mokytojas.

LŠDPS Švenčionių rajono susivienijimo atstovai buvo ne kartą susitikę su Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos ir progimnazijos bei Švenčionių meno mokyklos švietimo profesinės sąjungos (LŠPS) lyderiais Teresa Ščiogoleva, Jelena Diatlova, Margarita Petkūniene, Stasiu Montrimu, kurie mielai pasidalijo savo patirtimi ir pasiekimais profsąjungos veikloje.

„Švenčionių krašto“ inf.