Mes turime 356 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1792
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17993
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94023
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Atsiskaityti už paslaugas Švenčionių rajono policijos komisariato Migracijos poskyryje jau galima ir grynaisiais

2013 m. spalio 12 d., šeštadienis Nr.75 (1318)

Iki šiol atsiskaityti už asmens dokumentų gaminimą, taip pat kitas paslaugas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Migracijos poskyryje buvo galima naudojantis banko mokėjimo kortele ar pristatant banko mokėjimo kvitą. Tačiau nuolatos atsirasdavo žmonių, norinčių už paslaugas vietoje atsiskaityti grynaisiais.

Nuo š. m. spalio 4 dienos žmonės, norintys už teikiamas paslaugas atsiskaityti grynaisiais, gali tai padaryti pasinaudodami FOXBOX aparatu. Procedūra yra operatyvi, patogi ir patikima. Šiuose terminaluose yra įdiegta speciali programa, įmokos už asmens dokumentus, kvietimą laikinai atvykti į Lietuvos Respubliką ir t. t. iš karto pasiekia Valstybinę mokesčių inspekciją. Migracijos poskyris įspėja, kad mokant FOXBOX aparatu taikomas 4 Lt paslaugos administravimo mokestis.

Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK VPS Migracijos poskyris primena, kad reikėtų pasitikrinti, asmens tapatybę patvirtinančio dokumento galiojimo laiką. Pastebėjus, kad asmens tapatybę patvirtinančio dokumento galiojimo laikas jau baigėsi, arba greit pasibaigs prašome kreiptis į Migracijos poskyrį, Vilniaus g. 30, Švenčionys, dėl dokumento pakeitimo.

Už asmens tapatybės kortelės ir paso išdavimą sumokama valstybės rinkliava.

Asmens tapatybės kortelė

·Bendrąja tvarka per vieną mėnesį - 30 litų.

·Skubos tvarka per 5 darbo dienas - 70 litų.

·Skubos tvarka per 1 darbo dieną (24 val.) - 110 litų.

· Vaikams iki 18 metų, taip pat asmenims, kuriems sukako senatvės pensijos amžius, bendrąja tvarka - 15 litų.

Lietuvos Respublikos pasas

·Bendrąja tvarka per vieną mėnesį - 150 litų.

·Skubos tvarka per 5 darbo dienas - 200 litų.

·Skubos tvarka per 1 darbo dieną (24 val.) - 250 litų.

·Vaikams iki 18 metų, taip pat asmenims, kuriems sukako senatvės pensijos amžius, bendrąja tvarka - 75 litai.

Nuo valstybės rinkliavos atleidžiami:

·Asmenys, turintys teisę gauti piniginę socialinę paramą įstatymų nustatyta tvarka, vaikai, kuriems nustatyta globa arba rūpyba, valstybės išlaikomi stacionariose globos įstaigose asmenys, vieniši asmenys, sukakę senatvės pensijos amžių, asmenys, kuriems nustatytas 0-40 procentų darbingumo lygis, ar senatvės pensijos amžių sukakę asmenys, kuriems teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas didelių ar vidutinių specialiųjų poreikių lygis, asmenys iki 18 metų, kuriems nustatytas neįgalumo lygis.

·Asmenys, kuriems pagal Lietuvos Respublikos asmenų, nukentėjusių nuo 1939-1990 metų okupacijų, teisinio statuso įstatymą pripažįstamas nuo okupacijų nukentėjusio - represuoto asmens teisinis statusas.

 
Reklaminis skydelis