Mes turime 386 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1898
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18099
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94129
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ siūlo dovanoti bendravimą

2013 m. spalio 23 d., trečiadienis Nr.78 (1321)

Dovanas gauti visuomet yra smagu. Bet turbūt ne vienas patvirtintų, kad dovanojimas taip pat būna malonus. Žiemos švenčių bei dovanų ir sveikinimų laikotarpio dar teks palūkėti, tačiau populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga „Pildyk“ siūlo savo draugus pradžiuginti ir be didesnės progos.

Dabar kiekvienas „Pildyk“ vartotojas, užsisakęs planą „Mygtukas“, antrą tokį planą galės dovanoti draugui. Jiems abiems ši dovana leis bendrauti daugiau ir sustiprins draugystę.

 

Moka vienas, naudojasi du

„Pildyk“ pirmoji Lietuvoje pasiūlė išskirtinę galimybę savo vartotojams – padovanoti planą be jokių papildomų mėnesio mokesčių.

„Pildyk“ turi daug draugų visoje Lietuvoje, tad „Mygtukas“ – puiki dovana draugystei palaikyti. Dovanoti šią paslaugą ypač paprasta. Be to, ji leidžia sutaupyti. Gavęs „Mygtuką“ dovanų, kiekvienas gali naudotis visais paslaugos privalumais kaip ir ją užsisakęs vartotojas. O ir planą dovanojusiam draugui gavėjas neliks skolingas – pavaišins stikline sulčių“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Naujoji paslauga gali ypač puikiai pasitarnauti, kai nėra galimybės pasipildyti sąskaitos. Paprašius draugo, jis tikrai neatsisakys padaryti gerą darbą ir padovanos galimybę bendrauti. 

Užsisakant „Mygtuką“ sau už įprastą 5 litų mėnesio mokestį, antrą tokį pat planą padovanoti ypač paprasta. Siunčiant plano užsakymo SMS žinutę trumpuoju numeriu 1556 (žinutės kaina – 0,15 Lt) su žodžiu MYGTUKAS, po jo tereikia palikti tarpelį ir įrašyti draugo telefono numerį.

Draugas gaus žinutę apie padovanotą planą. Norėdamas priimti dovaną, jis per savaitę turės išsiųsti plano užsakymo SMS žinutę (žinutės kaina – 0,15 Lt). Kaip ir planą užsisakęs vartotojas, jis visą mėnesį galės naudotis „Mygtuko“ pasiūlymu.

 

Planas mėgstantiems rašyti

„Pildyk“ planu „Mygtukas“ dabar galima naudotis dar palankesnėmis sąlygomis. Iki šiol už 5 litų plano mokestį buvo suteikiama 1500 SMS žinučių. Atnaujintas planas jų pasiūlys praktiškai begalę. Vartotojai galės išsiųsti tūkstančius SMS į bet kurį Lietuvos tinklą (į „Bitės“ tinklą – iki 3000 SMS per mėnesį).

Išskirtinis „Pildyk“ pasiūlymas padės ir sutaupyti. Sutarę pasidalinti plano užsakymo mokestį, draugai „Mygtuko“ pasiūlymu galės naudotis perpus pigiau – už įprastus 5 litus jie gaus du planus. Tai itin gera galimybė didesnėms draugų kompanijoms. „Mygtuko“ pasiūlymu jie galės naudotis vienodomis sąlygomis, o kišenpinigių liks ir pramogoms.

Daugiau apie „Pildyk“ pasiūlymus galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt arba artimiausiame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis