Mes turime 313 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2388
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12575
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88605
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nauji nariai atsinešė idėjų

2013 m. spalio 26 d., šeštadienis Nr.79 (1322)

Spalio 17 dieną Jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) valdybos atstovai, tęsdami 10-mečio turą per Lietuvą, lankėsi Švenčionių skyriuje. Susitikimo metu svečiai ir šeimininkai diskutavo apie ateities uždavinius, aptarė vykdomas veiklas. Švenčionyse valdybą pasitiko ne tik ilgamečiai JOD nariai Švenčionių rajono savivaldybės vicemerė Raja Krupenina, Švenčionių rajono verslo centro direktorė Violeta Čepukova, bet ir nauji organizacijos nariai. Susitikimo metu buvo aptartas skyriaus veiklos planas, narių motyvacija bei projekto „BRAVO mokiniai 2013“ organizavimas.

Spalio 18 dieną skyrius surengė visuotinį susirinkimą, kurio metu buvo renkamas naujasis skyriaus pirmininkas. Juo tapo ir ketvirtus metus skyriui vadovaus Gintaras Steponėnas. Jis žadėjo atsakingai vertinti visas idėjas, atsižvelgti kiekvieno nuomonę ir užsibrėžtus tikslus, skatinančius veiklą judėti į priekį.

„Smagu, kad į skyriaus veiklą įsitraukė ir naujų narių, kurie atsineša įdomių idėjų bei pozityvaus nusiteikimo veikiant skyriaus ir viso rajono jaunimo labui“, - džiaugiasi naujasis skyriaus pirmininkas.

Po visų svarbių procedūrų skyriaus susirinkimo veikloje buvo paminėtas penktasis skyriaus gimtadienis. Sukakties proga garbės pirmininkė Inga Varnienė ir skyriaus pirmininkas Gintaras Steponėnas skyriaus nariams padovanojo jubiliejinį tortą.

JOD inf.

 
Reklaminis skydelis