Mes turime 388 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3373
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19574
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95604
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nauji, pigesni planai „Tele2“ ir „Pildyk“ vartotojams

2013 m. lapkričio 6 d., trečiadienis Nr.81 (1324)

Europos komisija neseniai oficialiai patvirtino, kad mobilusis ryšys Lietuvoje yra pigiausias tarp visų ES šalių. O Lietuvoje dauguma žmonių teigia, kad pigiausią mobilųjį ryšį siūlo „Tele2“ ir „Pildyk“. Ar kainos mažės ir toliau?

„Taip!”, – patvirtina Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas. „Mes buvome, esame ir būsime kainos lyderis, todėl kainas mažinam visą laiką. Svariai sutaupyti padės nauji, ką tik pristatyti mokėjimo planai „Pildyk“ ir „Tele2” paslaugų vartotojams“, – sakė jis.

 

Visos reikalingos paslaugos – viename plane

Naujas „Tele2“ mokėjimo planas suteiks visas vartotojams reikalingas mobiliojo ryšio paslaugas.

Klientai už 15 litų per mėnesį gaus net 300 minučių pokalbiams ir 5000 SMS į visus Lietuvos tinklus. Be to, bus galima į valias naudotis mobiliuoju internetu, nes už tą patį mokestį duodamas ir 1 GB duomenų naršymui.

Naują planą galima užsisakyti bet kuriame „Tele2“ salone visoje Lietuvoje. Tai galima padaryti sudarius neterminuotą sutartį. 15 Lt mėnesio mokestis galios dvylika mėnesių.

Esami klientai savo turimą planą gali pasikeisti pagal sutartyje aprašytas plano keitimo sąlygas. Jas galima susižinoti ir „Tele2“ salonuose ar nemokamu telefonu 117.

Pasirinkus sudaryti 24 mėn. terminuotą sutartį, kartu su planu galima už ypatingą kainą pasiimti ir išmanųjį telefoną.

Už gerą kainą siūlomi du aukštos klasės išmanieji telefonai – „Samsung Galaxy S2 Plius“ su pradine 219 Lt įmoka ir 25 Lt mėnesio įmoka arba „LG L7II su pradine 99 Lt įmoka ir 20 Lt mėnesio įmoka.

 

„Pildyk“ atpigino planą „Visiems“

Atpigintas planas „Visiems“ „Pildyk“ vartotojams dabar tekainuos vos 4,5 Lt per mėnesį.

Už juos suteikiama 170 min pokalbių ir net 10000 nemokamų SMS į visus Lietuvos tinklus (į „Bitė Lietuva“ tinklą – ne daugiau kaip 100 nemokamų SMS žinučių per dieną).

Planą „Visiems“ galima užsisakyti nusiuntus SMS su tekstu VISIEMS numeriu 1556. Paslaugų užsakymo žinutės kaina – 0,15 Lt. Planas galios 30 dienų nuo užsakymo pradžios.

 

Apklausos rodo, kas pigiausia

Didžioji dalis Lietuvos gyventojų nurodo, kad pigiausias operatorius šalyje yra „Tele2“. Taip mano 57,5 proc. 2013 m. rugsėjo mėn. atliktos „RAIT“ apklausos dalyvių.

Pigiausia išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslauga šalyje laikoma „Pildyk“. Taip nurodė dauguma – 44,3 proc. minėtos apklausos dalyvių.

 
Reklaminis skydelis