Mes turime 406 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2976
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19177
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95207
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Daugiausia prizų iškovojo Švenčionių „Kūnos“ futbolininkai

2013 m. lapkričio 13 d.,trečiadienis Nr.83 (1326)

Net 13 komandų iš Švenčionių, Švenčionėlių, Pabradės ir kaimyninio Ignalinos rajono panoro išbandyti jėgas futbolo turnyre, kuriame buvo kovojama dėl kultūros ministro Šarūno Biručio įsteigtos taurės. Komandos buvo suskirstytos į 4 grupes. Prieš prasidedant turnyrui sportininkus pasveikino Švenčionių rajono tarybos narė, jaunimo reikalų koordinatorė Jolanta Olechnovič.

Pirmoje, vyriausiųjų, grupėje, kurioje varžėsi 1996 m. gimę ir vyresni futbolininkai, pirmąją vietą iškovojo Ignalinos komanda, antroje vietoje liko Švenčionių sporto klubo „Kūna“ futbolininkai. Malonu pranešti, kad „Kūnos“ komandos tapo nugalėtojomis likusiose trijose amžiaus grupėse.

Kadangi dėl užimtumo Kultūros ministras Šarūnas Birutis neturėjo galimybės atvykti į turnyro uždarymą, tai savo įsteigtą taurę turnyro nugalėtojai Švenčionių „Kūnos“ komandai įteikė vėliau, žmonių su negale žaidynių metu. Komandai buvo įteikta nauja apranga, komandos kapitonui Arnui Ambrasui buvo įteikta kuprinė, o komandos žaidėjui buvo įteikti Kaimo sporto ir kultūros asociacijos „Nemunas“ vykdomo renginio „Europos judėjimo savaitė“ marškinėliai.

Pabradės „SŽK“ futbolo komanda, kuri žaisdama sekmadienio futbolo lygoje tapo trečio diviziono nugalėtoja ir pateko į antrą lygą. Švenčionių r. mero patarėja Audronė Linkuvienė įteikė rajono mero Vytauto Vigelio dovaną – 10 futbolo kamuolių.

Varžybas organizavo Švenčionių PUC, Lietuvos gatvės vaikų ir jaunių futbolo asociacija ir Švenčionių r. savivaldybės jaunimo reikalų taryba.

Dainius BUROKAS

Švenčionių PRC metodininkas

 
Reklaminis skydelis