Mes turime 612 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:11021
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29442
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:111191
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdų senelis buvo dosnus ir klientams, ir darbuotojams

2013 m. gruodžio 21 d. šeštadienis Nr. 94 (1337)

Artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems metams „Zepter“ Švenčionėlių biuras surengė šventišką šios kompanijos naujausių indų ir stalo dekoravimo bei serviravimo priemonių prezentaciją. Ir turintys puikių „Zepter“ gaminių, ir svajojantys jų įsigyti susirinko prie skoningai ir prabangiai serviruotų stalų drauge palydėti besibaigiančių metų ir su viltimi pažvelgti į ateinančius, pasidomėti naujausiomis sveiko maisto gaminimo tendencijomis, puikiais indai ir, žinoma, įsigyti iš „Zepter“ kompanijos gaminių kasdieniam gyvenimui ir šventiniam stalui.

Apie tai, kuo „Zepter“ indai išskirtiniai, pasakojo „Zepter“ kompanijos Rytų regiono direktorė Violeta Pacevičienė, o sveikus ir skanius patiekalus gaminti jai padėjo vadybininkė Svetlana. „Zepter“ indams gaminti naudojamas aukščiausios kokybės medicininis plienas su sidabru ir ypatingas maisto ruošimo būdas padeda išsaugoti ryškią produktų spalvą, gerą skonį ir visas maistines savybes. Be to, patiekalai paruošiami žymiai greičiau negu įprastuose induose. V.Pacevičienė pabrėžė ir „Zepter“ gaminių ilgaamžiškumą – jais naudosis ne viena karta.

Pasimėgavimą puikiu šventiniu patiekalu vainikavo staigmena – Kalėdų Senelio vizitas. Be abejo, jo maišas buvo pilnas, tad vertingomis dovanomis buvo pradžiuginti ir gausiai susirinkę klientai, ir darbuotojai. „Zepter“ Švenčionėlių biuro vadovė Nijolė Šapovala iš Kalėdų Senelio maišo ištraukė dovaną ir direktorei V.Pacevičienei – įspūdingų formų lėlę: bobutę iš mūsų girių glūdumų...

Palinkėjęs gerų švenčių ir sėkmės ateinančiais metais staigmenų maloniai nustebintiems „Zepter“ darbuotojams ir klientams Kalėdų Senelis išbildėjo džiuginti kitų. Tačiau tuo staigmenos ir dovanų lietus dar nesibaigė, nes įsigiję „Zepter“ produktų klientai gauna ne tik nuolaidų ir papildomų dovanų, bet ir didžiausią dovaną – sveikatą, kurią puoselėt padeda laiko patikrinta „Zepter“ produkcija.

Irena POŽĖLIENĖ