Mes turime 358 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4690
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14877
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90907
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Sporto klubo „Liūto narvas“ naujienos

2014 m. sausio 4 d. šeštadienis Nr. 1 (1339)

Kasmet plečiantis savo veiklą sporto klubas „Liūto narvas“ gražiai užbaigė ir 2013-uosius.

Už dalyvavimą 2013 m. spalio-gruodžio mėn. vykusiame socialiniame projekte „Įmonių dienos vaikams ir su vaikais“ sporto klubui buvo įteikta Padėka. Ją klubo vadovui ir treneriui Dainiui Burokui socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės vardu įteikė Šeimos ir bendruomenių departamento direktorė Ingrida Venciuvienė.

Gruodžio mėnesį Vilniuje sporto klube „Fight-Academy“ vyko Muay-Thai (Tailando bokso) turnyras „Atviras ringas-3“, kur pergales iškovojo sporto klubo „Liūto narvas“ jaunieji kovotojai Natas Burokas ir Augustinas Petrovskis. Natas Burokas trijų raundų kovoje įveikė Armandą Belskų iš Vilniaus sporto klubo „Vendetta“, o Augustinas Petrovskis įveikė Ugnių Vasiljevą iš Klaipėdos sporto klubo „Muay-Thai imperija“.

Liko nepažeista ir jau kelintus metus gyvuojanti tradicija prieš šv. Kalėdas sukviesti klubo „liūto narvas“ narius ir Švenčionių m. gyventojus į renginį, kurio metu galima ne tik pasižiūrėti parodomųjų sportininkų kovų ir aerobikos šokių, bet ir patiems aktyviai dalyvauti. Šįkart renginys vyko Švenčionių PRC sporto salėje. Čia vyko vaikų ir jaunimo sumo turnyras, o moterys ir merginos galėjo dalyvauti atviruose aerobikos užsiėmimuose, kuriuos vedė trenerė Irina Burokienė. Šis sveikatingumo renginys neapsiribojo vien sumo ir aerobika. Norintys galėjo ir stalo tenisą pažaisti, ir rankos taiklumą išbandyti mėtant strėlytes į taikinį bei krepšinį pažaisti. Vaikai net kvadratą pažaisti galėjo. Savigynos pamokėles damoms pravedė treneris Dainius Burokas. Ir po pamokėlių „Apsigink pati“ švenčioniškės ne tik puikiai atrodys, bet ir apsiginti pačios sugebės. Graži šventė baigėsi apdovanojimais ir tortu bei arbata.

Renginys buvo Švenčionių r. savivaldybės sveikatos rėmimo specialiosios programos sveikatos tęstinio projekto „Judink savo kūną“ lėšomis bei Švenčionių PUC ir Švenčionių PRC pagalba.

Štai taip 2013-uosius metus užbaigė Švenčionių sporto klubas „Liūto narvas“, kurio sportininkai visada mielai dalyvauja ne tik sportinėse varžybose, bet ir rajone vykstančiuose renginiuose.

Jovita BUROKAITĖ

 
Reklaminis skydelis