Mes turime 464 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3128
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28258
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75584
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Pildyk“ siūlo neribotai bendrauti su puse Lietuvos

2014 m. sausio 18 d. šeštadienis Nr. 5 (1343)

Populiariausia Lietuvoje išankstinio mokėjimo paslauga „Pildyk“ naujus veiklos metus pradeda atnaujintais mokėjimo planais ir didele naujiena, kuri padės sutaupyti.

„Pildyk“ vartotojams pirmą kartą pasiūlė neribotai bendrauti su puse Lietuvos – visais „Pildyk“ ir „Tele2“ paslaugų vartotojais. Tuo tarpu skambučių į kitus Lietuvos tinklus įkainis yra vienas mažiausių tarp siūlomų išankstinio mokėjimo paslaugų – 8 ct/min.

 

Neribotas bendravimas tarp savų

Naujas mokėjimo planas „Savi“ „Pildyk“ vartotojams kainuos vos 11 litų per mėnesį. Jis leis be jokių apribojimų nemokamai skambinti ir rašyti SMS „Pildyk“ ir „Tele2“ tinkluose. Į kitus Lietuvos tinklus skambučiai ir SMS kainuos 8 centus už minutę ar SMS.

„Šiais metais vartotojus džiuginsime dar geresnėmis išankstinio mokėjimo paslaugų sąlygomis. „Pildyk“ ar „Tele2“ ryšiu dabar naudojasi kas antras Lietuvos gyventojas, tad nemokami skambučiai ir SMS tarp savų bei galimybė kituose tinkluose bendrauti pigiau tikrai sumažins sąskaitas“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Planą „Savi“ galima užsisakyti siunčiant SMS žinutę trumpuoju numeriu 1556 (SMS kaina – 0,15 Lt) su tekstu SAVI. Užsakytas planas galios 30 dienų, o pasibaigus šiam laikotarpiui vartotojai galės plano galiojimą pratęsti.

Pasak D. Jonušienės, mokėjimo planas bus labai naudingas žmonėms, kurie nori lankstumo ir galimybės laisvai rinktis paslaugas.

„Jei kažkurį mėnesį reikia bendrauti daugiau, galima užsisakyti planą, o kitą mėnesį rinktis tuo metu reikalingą paslaugų paketą. Tai yra labai didelis išankstinio mokėjimo privalumas, kuris leidžia sutaupyti“, – pasakojo ji.

 

Pigesnis mobilusis internetas

Vis labiau populiarėjant išmaniesiems telefonams, labiau reikia ir mobiliojo interneto. Kad žmonės galėtų laisvai naršyti nesijaudindami dėl ryšio sąskaitų, kartu su naujuoju „Pildyk“ planu mobilusis internetas dabar jiems bus perpus pigesnis.

„Stengiamės, kad mobilusis internetas būtų toks pat prieinamas, kaip tapo pokalbiai, todėl siūlome labai geras kainas. Visi gali sau leisti išbandyti mobilųjį internetą ir iš telefono gauti daugiau naudos – naršyti internete, skaityti naujienas, naudotis el. paštu ir programėlėmis“, – sakė D. Jonušienė.

Užsakę planą „Savi“, vartotojai gaus SMS žinutę su specialiu kodu. Išsiuntus jį trumpuoju numeriu 1556 (SMS kaina – 0,15 Lt), 1 GB interneto vartotojams kainuos 3 litus vietoj įprastų 6 litų. 1 GB, kurio pakaks laisvai naudotis pagrindinėmis paslaugomis, bus galima naudotis 30 dienų.

Daugiau apie „Pildyk“ pasiūlymą ir jo sąlygas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt arba artimiausiame „Tele2“ salone.