Mes turime 426 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4056
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20257
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96287
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Trys nauji „Tele2“ pasiūlymai praktiškiems vartotojams

2014 m. kovo 1 d. šeštadienis Nr. 17 (1355)

„Tele2“ visada garsėjo mažomis kainomis, bet nauji pasiūlymai atkreipė net ir rinką nuolat stebinčių žmonių dėmesį. Dabar mobilųjį telefoną su solidžiu minučių ir SMS paketu galima gauti per mėnesį mokant vos 13 ar 15 litų – panašiai kaip kainuoja bilietas į kiną.

 

Ypač taupūs pasiūlymai

„Tele2“ visuomet buvo gerų kainų lyderis ir mes nuolat pateikiame tai patvirtinančius pasiūlymus. Dabar siūlomas planas „200“ skirtas žmonėms, kuriems mobiliojo ryšio reikia pokalbiams ir SMS žinutėms. Trys nauji pasiūlymai jiems leis bendrauti pigiau ir pasiimti gerą telefoną“, – sakė Daiva Matukienė, „Tele2“ prekės ženklo vadovė.

Trys taupūs pasiūlymai leidžia pasirinkti vieną iš trijų mobiliųjų telefonų – „Nokia 206 Asha“, „Samsung C3520“ arba „Nokia 301“ – kartu su mokėjimo planu „200“. “ Jis vartotojams suteiks galimybę per mėnesį kalbėti 200 minučių bei parašyti 10 000 SMS į visus Lietuvos tinklus.

Už telefoną ir paslaugas yra atsiskaitoma mokant bendrą mėnesio įmoką. Priklausomai nuo pasirinkto telefono, ji yra 13 arba 15 litų. Šiais pasiūlymais galima pasinaudoti pasirašant 24 mėn. sutartį.

 

Telefonas turintiems dvi SIM korteles

Vartotojams, kurie naudojasi dviejomis skirtingomis kortelėmis, pavyzdžiui, darbo ir asmenine, puikiai tiks „Nokia 206 Asha“. Su šiuo telefonu pakeisti SIM korteles galima neišjungiant telefono aparato.

„Nokia 206 Asha“ taip pat patogu naudotis. Kompaktiškas dizainas ir aiškus telefono meniu leidžia nesudėtingai naudotis visomis reikalingomis funkcijomis.

Kartu su planu „200“ „Nokia 206 Asha“ dabar galima įsigyti sumokant 1 lito pradinę įmoką. Pasirašius 24 mėn. sutartį, telefonas, 200 min pokalbių ir 10 000 SMS į visus tinklus kainuos vos 13 litų.

 

Stilingas ir paprastas

Mėgstantiems stilingą dizainą patiks „Samsung C3520“. Atlenkiamo modelio telefonas yra plonas, tad lengvai telpa kišenėje.

„Samsung C3520“ vartotojai telefone ras visas būtinas ir dažnai naudojamas programas – nuo kalendoriaus iki kameros ar MP3 grotuvo. O patogiai išdėstyta klaviatūra palengvins bendravimą SMS žinutėmis. 

Pasiūlymo sąlygos renkantis šį telefoną yra tokios pat, kaip ir „Nokia 206 Asha“.

 

Pasiūlymas mėgstantiems spartą ir modernumą

Trečiasis „Tele2“ siūlomas mobilus telefonas – „Nokia 301“. Jis pravers mėgstantiems fotografuoti. 3.2 megapikselio kamera kartu su panoraminio bei automatinio fotografavimo funkcija leis užfiksuoti geriausius momentus.

Telefonas taip pat išsiskiria sparčia 3.5G technologija, kuri leidžia greitai ir patogiai bendrauti elektroniniu paštu. O mėgstantiems bendrauti socialiniuose tinkluose pagelbės specialiai tam sukurtos „Facebook“ bei „Twitter“ aplikacijos.

Pasirašius 24 mėn. sutartį, „Nokia 301“ kartu su planu „200“ dabar kainuoja 15 litų per mėnesį. Pasiūlymo pradinė įmoka – 39 litai.

Plačiau apie šiuos bei kitus „Tele2“ pasiūlymus galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba nemokamu trumpuoju informacijos telefonu 117.

 
Reklaminis skydelis