Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3088
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13275
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89305
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Moterys už futbolą

2014 m. balandžio 12 d. šeštadienis Nr. 28 (1366)

Susitikai gatvėje savo seną pažįstamą, kuri tiesiog spinduliuoja moteriškumu, grožiu, ir pirmas klausimas jai: „Turbūt įsimylėjai?..“. Iš tikrųjų, tas jausmas leidžia pasijausti gražiausia, bet tai laikina. Po kurio laiko įsiveržia kasdienybė ir vėl pamatai veidrodyje savo raukšleles... Argi nebūtų nuostabu visada jaustis kaip ką tik įsimylėjus? Pavyzdžiui, patį gyvenimą? To reikia išmokti. Sportas, judėjimas – gyvenimas, galintis to išmokyti. Žaviuosi moterimis, kurios, bėgant metams, myli save vis labiau.

Sporto centras ir stereotipus griaunantis judėjimas „Moterys už futbolą“ šeštadienį, kovo 29 d., Šventupės sporto bazėje, surengė futbolo šventę, kurioje dalyvavo net 6 moterų komandos: Lopšelio-darželio „,Žiogelis“ auklėtojos, Globos namų auklėtojos ir auklėtinės, Moterų choras „Žemyna“, Švenčionių sporto klubo „Liūto narvas“ sportininkės, Sporto centro trenerių „žmonos“, „Aerobika visiems“ entuziastės.

Komandos į renginį atvyko paruošusios namų darbus – pristatymus apie save, kuriuos vertino komisija. Atidarymo metu sporto centro mažieji futbolo auklėtiniai pademonstravo kamuolio varymo ir valdymo ypatumus. Visas moteris ir merginas pasveikino Ukmergės sporto centro direktorius Vytautas Tutlys. Šventėje dalyvavo Jolita Kličiūtė, kuri yra judėjimo „Moterys už futbolą“ entuziastė, „Metų moteris už futbolą 2013“ nugalėtoja, kuri ilgus metus buvo Ukmergės futbolo komandos žaidėja. Renginio metu netruko gerų emocijų, juoko, azarto. Moterų komandos rungtyniavo futbolo aikštelėje, taip pat išbandė jėgas estafetėse, dalyviai ir žiūrovai jėgas išmėgino įvairiuose konkursuose. Visos komandos tapo nugalėtojomis, laimėjo gražus žaidimas ir draugystė. Komandos buvo apdovanotos organizatorių ir rėmėjų dovanomis, padėkos raštais. Specialiai šiam renginiui buvo sukurta daina – himnas, kurį uždarymo metu visi renginio dalyviai gražiai sudainavo. „Moterys už futbolą“ – tai šiuolaikiškas, moteris ir merginas vienijantis judėjimas, kuriuo siekiama populiarinti moterų futbolą, taip pat parodyti, kad futbolas – tai ne tik profesionalus sportas, bet ir gyvenimo būdas, laisvalaikio praleidimo forma, pramoga visai šeimai. (Informacija panaudota iš http://www.vilkmerge.lt; daugiau info: www.liutonarvas.lt)

Irina BUROKIENĖ

 
Reklaminis skydelis