Mes turime 309 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5352
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23896
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71222
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kiekvieną rytą – 10 minučių sau

2014 m. balandžio 19 d. šeštadienis Nr. 30 (1368)

„Zepter“ kompanijos Švenčionėlių biuras nuolat rengia įdomius ir įvairius savo produktų pristatymus. Neseniai Švenčionėliuose vyko paskaita visiems, kurie domisi naujausiais mokslo pasiekimais ir rūpinasi savo sveikata. „Zepter“ kompanijos Lietuvoje pardavimų ir marketingo direktorė Liudmila Tarejeva ir Rytų regiono direktorė Violeta Pacevičienė plačiai papasakojo susirinkusiems apie šviesos terapijos sistemai „Bioptron“ ir kartu su juo papildomai naudojama spalvų terapija.

Žinoma, visada, kai į „Zepter“ prezentaciją atvyksta aukštas pareigas kompanijoje užimančios viešnios, jos atveža ne tik naujausios informacijos, bet ir daug dovanų. Visi norintys galėjo čia pat išbandyti teigiamą „Bioptron“ poveikį, įsigyti produktų su nuolaida ir išbandyti laimę loterijoje.

 

Dovana sau – 10 minučių...

Ne vienas į paskaitą atėjęs švenčionėliškis sakė turįs „Bioptron“ savo spintoje... Tad „Zepter“ specialistės pirmiausia ir ragino traukti juos iš spintų ir panaudoti savo sveikatos labui. „Bioptron“ – tai namų daktaras, kuris nekalba, neprašo valgyti, nepateikia sąskaitų už paslaugas, bet gydo. Tik reikia jį naudoti, nelaikyti uždaryto spintoje.

„Bioptron“ sistemas naudoja ir Santariškių klinikos, Onkologijos centras, Širdies centras, Medicinos diagnostikos centras ir daug kitų klinikų.

Kas rytą „Bioptron“ reikėtų naudoti profilaktiškai – padovanoti sau 10 minučių, kurios aktyvuos organizmą. Pasak L.Tarejevos, žmogaus kūne yra penki taškai, kurie atsakingi už daugelį funkcijų ir suteikia energijos visam organizmui. „Trečioji akis“, nosies galiukas, smakras, duobutė tarp nykščio ir smiliaus (vyrams kairėje rankoje, moterims – dešinėje; šis taškas atsakingas už imuninę sistemą), duobutė po keliu (tai – ilgaamžiškumo taškas, kurį senovėje imperatoriams net pridegindavo) – į jas pašvietus „Bioptron“ po 2 min. kas rytą, žmogus bus energingas ir sveikas – gyvens kokybišką gyvenimą.

 

Spalvų terapija

Prikimštose namų vaistinėlėse daugelį vaistų sėkmingai gali pakeisti „Bioptron“.

Puikus jo papildymas – spalvoti filtrai, kurie dar labiau išplečia šio aparato galimybes.

L.Tarejeva pabrėžė, kad spalvų terapijos filtrų nevertėtų leisti naudotis visiems, kam pakliuvo (tik savo šeimoje, po kiekvieno žmogaus pasinaudojimo stiklus nuvalyti spiritu), nes stikliniai filtrai kaupia energetinę informaciją. Tai tarsi asmens higienos priemonės, kurių neskoliname.

 

Įvairiapusė šviesos terapija

„Bioptron“ šviesos terapijos sistema yra medicininis prietaisas žaizdoms gydyti, skausmui malšinti ir kai kurioms odos patologijoms šalinti. Naudojant šį prietaisą, pasak gamintojų, intensyvėja medžiagų apykaitos procesai, sustiprinama žmogaus apsaugos sistema, didinamas limfinės sistemos aktyvumas, visame organizme stimuliuojami regeneracijos ir reparacijos procesai, malšinamas skausmas, atpalaiduojami raumenys ir t.t.

 

Šviesos terapija žinoma nuo žilos senovės

Ir tai nėra kažkoks šių dienų išradimas, šviesos terapija buvo naudojama ir Egipto faraonų laikais. O 1903 m. danų mokslininkas Nilsas Ribergas gavo Nobelio premiją už gydymą šviesa. „Bioptron“ – tai poliarizuota šviesa, kaip ir saulės šviesa, tik be ultravioletinių spindulių, kurie yra žalingi. Ir saulės voniomis patariama mėgautis ryte iki 10 val. ir po pietų nuo 16 val., nes tada poliarizuota saulės šviesa krenta tokiu kampu, kad atsispindi ir ultravioletiniai spinduliai nedaro žmogui žalos.

 

Visi, kurie norėtų daugiau sužinoti apie „Bioptron“ teikiamas grožio ir sveikatos galimybes, apie kitus „Zepter“ kompanijos produktus gali užsukti į „Zepter“ Švenčionėlių biurą arba teirautis tel. 33180.

Irena POŽĖLIENĖ