Mes turime 306 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2839
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13026
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89056
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Į Švenčionėlių meno mokyklą kviečia koncertai

2014 m. gegužės 14 d. trečiadienis Nr. 36 (1374)

Kiekvienais metais gegužės pradžioje Švenčionėlių meno mokyklos aktų salėje vyksta koncertas, skirtas būsimiems pirmokėliams. Ir koncerto metu, ir atvirų durų dienomis būsimieji meno mokyklos mokiniai, jų tėveliai supažindinami su mokykla, ugdymo tradicijomis, mokinių pasiekimais, laisvalaikiu ir specialybėmis, kurias pristatys besimokantys mokiniai ir čia dirbantys mokytojai.

Taip pat ir šiemet. Pirmiausia visus susirinkusius pasveikino mokyklos direktorė Rita Politienė, mokytojai, o mažieji šios mokyklos įvairių specialybių mokiniai surengė smagų koncertą. Scenoje šoko daugelio vaikų mėgstami spalvingi ir linksmi „teletabiai“, kiti šokėjai, pirmokai, antrokai ir trečiokai grojo įvairiais instrumentais, dainavo. Ir mažųjų, ir būsimųjų mokinukų tėveliai galėjo pasidžiaugti vaikų pasirodymu ir įvertinti, kiek daug galima išmokti vos per vienus, dvejus ar trejus metus. O ką jau bekalbėti apie tuos, kurie šokio, muzikos, dainavimo ar dailės paslaptis kremta ilgiau. „O pas mus natų daugybė, nė viena nepasiklydus. Instrumentai jų draugai – jie susikalba gražiai“, - drąsino mažuosius mokinukus Švenčionėlių meno mokyklos mokytojai ir tikrai visi su natomis susikalbėjo puikiai, koncertas buvo džiugus, skaidrus ir nuoširdus – kaip ir pati vaikystė.

Švenčionėlių meno mokykloje vaikai mokosi įvairių meninių dalykų. Ir ateinantiems mokslo metams vaikai nuo 5 iki 12 metų kviečiami mokytis dailės, choreografijos, akordeono, smuiko, kanklių, fortepijono, saksofono, chorinio dainavimo specialybių. „Taigi gegužės 19 ir 20 dienomis nuo 12.00 iki 19.00 val. Švenčionėlių meno mokykloje vyks naujų mokinių priėmimas“, - kvietė mokyklos direktorė Rita Politienė.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis