Mes turime 393 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4368
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20569
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96599
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ kviečia naršyti neskaičiuojant

2014 m. gegužės 28 d. trečiadienis Nr. 40 (1378)

Daugelis yra įpratę internetu naudotis asmeniniame kompiuteryje arba mobiliajame telefone. Tačiau kompiuteris ne visuomet yra po ranka, o mobiliojo telefono ekranas kartais būna tiesiog per mažas.

Keliaujantiems ir dažnai internete naršantiems vartotojams „Tele2“ pateikė naudingą pasiūlymą. Dabar įsigiję „Samsung“ planšetinį kompiuterį tiek nauji, tiek esami operatoriaus klientai už jį kartu su 3 GB duomenų per mėnesį mokės vos 49 litus per mėnesį.

 

Patogus pasiūlymas naršymui

Naujas „Tele2“ pasiūlymas „Bravo“ skirtas vartotojams, kuriems dažnai reikia dirbti internetu – bendrauti elektroniniu paštu, skaityti dokumentus, ieškoti informacijos, arba tiesiog norisi laisvai naudotis internetu – klausytis muzikos, žiūrėti video ar dalintis patyrimais socialiniuose tinkluose.

„Planšetė yra gera alternatyva, kai įprastas kompiuteris yra per didelis ar per sunkus nešiotis, o telefono ekranas – per mažas, kad būtų patogu. Žinodami, kiek paprastai žmonės išnaudoja mobiliojo interneto, pasiūlėme tokį paketą, kad vartotojams nereiktų rūpintis, ar duomenų atsarga nepasibaigs“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Dabar bet kuriame „Tele2“ salone įsigijus „Samsung Galaxy Tab“ su pradine 219 litų įmoka, mėnesio mokestis už jį kartu su 3 GB duomenų bus 49 litus per mėnesį. Šiuo pasiūlymu, sudarę terminuotą sutartį, vartotojai galės naudotis dvejus metus.

 

Planšetė – patogiam darbui

Ypač lengvas „Samsung Galaxy Tab“ kartu su 3 GB duomenų naršymui palengvins kiekvieno darbą ir praturtins laisvalaikį. Planšetė sveria vos 338 gramus, tad ją bus patogu neštis visur, kur gali prireikti kompiuterio ir mobiliojo interneto.

„Samsung Galaxy Tab“ turi tiek „Bluetooth“, tiek GPRS/EDGE, 3G bei WiFi prisijungimus. Prireikus persiųsti informaciją klientams, partneriams ar pasidalinti nuotraukomis su draugais, bus galima naudotis tiek WiFi, tiek mobiliuoju „Tele2“ 3G ryšiu.

Pasinaudoti „Tele2“ internetu bus galima praktiškai visur Lietuvoje. Ryšių reguliavimo tarnybos balandžio duomenimis, „Tele2“ 3G ryšio tinklas apima 90,9 proc. (-105 dBm) Lietuvos teritorijos ir yra antras didžiausias.

10 colių lietimui jautrus ekranas tiks skaityti ar koreguoti tekstus, žiūrėti vaizdo medžiagą. Be to, priklausomai nuo poreikių, galima rinktis planšetę su 16 GB arba 32 GB atmintimi, tad nebus rūpesčių norint išsaugoti daugiau duomenų planšetėje. Net filmų įsirašyt ir žiūrėt prie ežero.

„Samsung Galaxy Tab“ taip pat turi integruotą 5 megapikselių kamerą su filmavimo galimybe, atkuria vaizdą ir garsą. Tai planšetę leis naudoti ir kaip fotoaparatą ar filmavimo kamerą.

Plačiau apie šį bei kitus „Tele2“ pasiūlymus ir jų galiojimą galima sužinoti artimiausiame bendrovės salone arba trumpuoju numeriu 117.

 
Reklaminis skydelis