Mes turime 384 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4814
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21015
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97045
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2014 m. birželio 11 d. trečiadienis Nr. 44 (1382)

Įkliuvo degtindaris

Tvankias vasaros dienas Pabradės gyventojas V.K. leido miškelyje, prie savo paties sukonstruoto naminės degtinės gamybai skirto aparato. Bravorą Nemenčinės miškų urėdijos Žeimenos girininkijos miško kvartalo ribose ketvirtadienį užtikę policijos pareigūnai jame aptiko apie 400 litrų gamybai paruošto raugo. Aparatas ir skysčio mėginiai paimti ir saugomi Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK.

Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Policija ragina gyventojus apie jiems žinomus neteisėtus akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo ar pardavimo atvejus pranešti: policijos budėtojų telefonu (8 387) 66 402; anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 5) 271 6050.

 

Pavogė... žuvį

Birželio 8 d. registruotas pranešimas, kad kelyje Švenčionys-Zarasai, tarp Mėžionių ir Modžiūnų kaimų, du jaunuoliai nulaužė nuo riboženklio „Švenčionys“ herbo apdailos detalę - žuvį. Jaunuoliai sulaikyti ir buvo pristatyti į policijos komisariatą. Vilniaus miesto gyventojai D.P. ir M.J. herbo apdailos detalę pridavė į policiją. Pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

 

Po nepažįstamosios vizito dingo pinigai

Birželio 3 d. registruotas Švenčionėlių miesto gyventojos A.R. protokolas-pareiškimas, kad į namus atėjo nepažįstama moteris, prisistačiusi savivaldybės darbuotoja, po kurios apsilankymo dingo 800 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Pavogė vejapjovę

Birželio 3 d. registruotas Kaltanėnų seniūnijos gyventojo G.B. protokolas-pareiškimas, kad iš garažo buvo pavogta benzininė vejapjovė „John Deere“ ir trimeris. Padarytas nuostolis sudaro 1900 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Smurtavo

Birželio 3 d. registruotas pranešimas, kad Cirkliškio seniūnijos kaime R.K. mediniu pagaliu sudavė J.K. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d.

Birželio 8 d. registruotas pranešimas, kad Švenčionėlių mieste, namuose, neblaivus (2,38 prom.) G.V. ranka trenkė posūniui, tuo sukeldamas jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 3 d.

Birželio 8 d. registruotas pranešimas, kad Pabradėje, namo kieme, konflikto metu V.O. pastūmė savo motiną į tvorą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Savaitės statistika

Nuo 2014-06-02 iki 2014-06-09 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 3 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 12 viešosios tvarkos pažeidimų ir 2 chuliganizmo atvejai. Per savaitę įvykdytos 4 vagystės, įvyko 1 eismo įvykis, sulaikytas 1 neblaivus vairuotojas, 52 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 64 asmenys nubausti už administracinius teisės pažeidimus, 4 kartus išvykta į šeimyninius ginčus, rasti 3 lavonai.

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.

Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

 
Reklaminis skydelis