Mes turime 355 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1806
mod_vvisit_counterŠią savaitę:34182
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:115931
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2014 m. liepos 9 d. trečiadienis Nr. 51 (1389)

Nuskendo

Liepos 6 d. registruotas pranešimas, kad Strūnaičio seniūnijoje, Kūnos ežere, nuskendo P.S., gim. 1967 m. Ugniagesiai gelbėtojai iš ežero, 5 m nuo kranto, 3 m gylyje ištraukė nuskendusio vyro kūną. Apžiūros metu smurto žymių ant lavono nerasta. Lavonas nukreiptas į TMI MRU ekspertizei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Vagystės

Liepos 1 d. registruotas Švenčionėlių miesto gyventojos R.S. protokolas-pareiškimas, kad iš daugiabučio gyvenamojo namo nerakinamo rūsio dingo jai priklausantis sidabrinės spalvos dviratis „Merida“. Padarytas nuostolis 300 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 4 d.

Liepos 4 d. registruotas Švenčionių seniūnijos kaimo gyventojo V.S. protokolas-pareiškimas, kad Strūnaičio seniūnijoje apvogta jam priklausanti sodyba. Išlaužus durų užraktą iš sodybos pavogtas plastikinis langas, dvejos medinės durys, židinio durelės, apie 10 įpakavimų akmens vatos, apie 100 m elektros varinio kabelio, stalas, dvi metalinės kėdės ir vyriškas dviratis be priekinio rato. Nuostolis 2300 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Liepos 5 d. registruotas Vilniaus mieto gyventojo D.S. protokolas-pareiškimas, kad nakties metu prie Keročio ežero, Kaltanėnų seniūnijoje, stovyklavietėje pastebėjo pavogtas keturias meškeres, ROBINZON LUMIXS KARP, kurios buvo pritvirtintos prie stovo ežero krante. Nuostolis apie 1700 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

Liepos 5 d. registruotas Vilniaus miesto gyventojo O.R. protokolas-pareiškimas, kad Labanoro seniūnijoje, prie ežero Juodieji Lakajai, iš neužrakinto automobilio „BMV 530“, dingo rankinė su pinigais. Padarytas nuostolis 600 Lt. Taip pat iš Vilniaus miesto gyventojo A.S. neužrakinto automobilio „VW Passat“ iš piniginės dingo 300 Lt., o iš bagažinės krepšys su maisto produktais. Padarytas nuostolis 400 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Partrenkė stirną

Liepos 1 d. registruotas pranešimas, kad nuo Pabradės miesto važiuojant link Nemenčinės automobilis „Renault Kengo“ partrenkė stirną. Apgadintas automobilis, žmonės nenukentėjo.

 

Susidūrė automobiliai

Liepos 5 d. registruotas pranešimas, kad Pabradės mieste prie PC Maxima ir Norfa sankryžoje susidūrė automobiliai „Honda“ ir „Audi 80“. Apgadinti automobiliai, žmonės nenukentėjo.

 

Smurtas

Liepos 3 d. registruotas pranešimas, kad vieno Strūnaičio sen. kaimo kieme P.K. sudavė vieną kartą koja į nugarą sesei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Liepos 3 d. registruotas Švenčionėlių miesto gyventojo R.Ž. protokolas-pareiškimas, kad Švenčionėlių III paplūdimyje, Joninių šventės metu, jį sumušė nepažystami jaunuoliai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

Liepos 6 d. registruotas pranešimas, kad Svirkų seniūnijos kaime, namo kieme V.I. užsimojęs peiliu grasino nužudyti savo žmoną V.I. sulaikytas ir uždarytas į Švenčionių RPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d.

Liepos 6 d. registruotas pranešimas, kad Strūnaičio seniūnijos kaime, namuose neblaivus (2,83 prom. girtumo laipsnio) J.M. mažamečių vaikų akivaizdoje trenkė savo žmonai. J.M. sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Degė šiukšlės

Liepos 5 d. Pabradėje, .Šaulių g., atviroje teritorijoje degė šiukšlės.

 

Savaitės statistika

Nuo 2014-06-30 iki 2014-07-07 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 4 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 35 viešosios tvarkos pažeidimai ir 7 chuliganizmo atvejai. Per savaitę įvykdytos 8 vagystės, įvyko 6 eismo įvykiai, sulaikyti 4 neblaivūs vairuotojai, 54 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 89 asmenys nubausti už administracinius teisės pažeidimus, 3 kartus išvykta į šeimyninius ginčus, rasti 2 lavonai.

 

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.

 

Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411