Mes turime 143 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:140
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14139
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:61465
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Tyras vanduo – sveikatos šaltinis

2014 m. liepos 16 d. trečiadienis Nr. 53 (1391)

Mokslininkų teigimu, vienas iš geriausių būdų būti sveikiems – gerti tyrą vandenį, tekantį tiesiai iš čiaupo. Bendrovės „Zepter“ sistema „Edel Wasser“ teikia tyriausią vandenį visoms reikmėms. Pasak bendrovės konsultantų, kasdien geriant 2–3 litrus sistemos „Edel Wasser“ išvalyto vandens, pagerės bendra kūno būklė, sustiprės imuninė sistema ir pagerės sveikata.

Bendrovės „Zepter“ sistema „Edel Wasser“ iš vandens pašalina visas kenksmingas medžiagas ir teikia tyrą šaltinio vandenį, kurį taip malonu gerti.

Naudojantys šį veiksmingą prietaisą sutaupo pinigų, nes nereikia pirkti vandens buteliuose ar vandens valymui naudoti elektros, ir sveikatos bei apsaugo aplinką nuo nereikalingos taršos, pagerina gyvenimo kokybę. Plaunant tyru vandeniu daržoves ir naudojant jį maisto gaminimui bus žymiai geresnis patiekalų skonis, o maistas taps sveikesnis. O ką jau kalbėti apie varginančias kalkių nuosėdas! Jos tiesiog bus pamirštos – virtuvės reikmenys ir indai atrodys lyg nauji ir tarnaus ilgiau.

EDEL WASSER TECHNOLOGIJŲ POŽIŪRIU - PAŽANGIAUSIA VANDENS VALYMO SISTEMA, teikianti Jūsų namams neribotą tyro, švaraus ir sveiko vandens kiekį. „Edel Wasser“ – bevielė vandens valymo sistema. Sistema teikia tyriausią vandenį tiesiai iš čiaupo visai nenaudodama elektros. Iš vandens išfiltruoti visi nešvarumai. Sistema specialiai skirta įrengti ant virtuvės stalo, taigi ji neužima vietos po kriaukle.

„Edel Wasser“ naudoja atvirkštinio osmoso ir penkių pakopų filtravimo sistemą, o tai yra veiksmingiausias geriamojo vandens valymo būdas. Ji yra gavusi Vandens kokybės asociacijos sertifikatą.

Dabar ypač palankios sąlygos visiems įsigyti „Zepter“ kompanijos „Edel Wasser“ vandens valymo sistemą, nes jai taikoma reikšminga nuolaida, o lizingu galima įsigyti be jokio pabrangimo.

„Zepter“ biuro Švenčionėliuose atstovė Nijolė Šapovala kviečia visus, norinčius gyventi sveikiau ir taupiau bei norinčius savo namuose nuolat turėti švaraus vandens, užsukti į Švenčionėlių biurą, esantį pašto patalpose, arba skambinti p. Nijolei tel. 8 615 36460.