Mes turime 299 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3140
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13327
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89357
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Siuntų taškas – naujas būdas išsiųsti ir atsiimti siuntas

2014 m. liepos 19 d. šeštadienis Nr. 54 (1392)

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose spėjusią išpopuliarėti siuntų taškų paslaugą jau gali išmėginti ir Švenčionių gyventojai. Užsukę į parduotuvėje „Gieva“ įsikūrusį DPD Siuntų tašką galėsite ne tik išsiųsti siuntinį į bet kurią Lietuvos ar Europos vietovę, bet ir atsiimti  internetinėje parduotuvėje pirktas prekes.

Geografiškai patogi vieta – ne vienintelis siuntų taškų privalumas. Tie, kas jau išbandė siuntų taškus, kaip pagrindinius privalumus, nurodo ilgesnį darbo laiką, paprastą kainos apskaičiavimą, kai kaina nustatoma nesveriant, bet pamatuojant dvi siuntos kraštines, ir gyvą bendravimą, kuomet siuntų taškų konsultantai maloniai aptarnauja, pataria ir padeda teisingai užpildyti adresą.

Siuntų taškus jau spėjo pamėgti ne tik fiziniai asmenys, bet ir smulkieji verslininkai, užsiimantys elektronine prekyba. „Ieškojome sprendimo, kuris leistų greičiau ir patogiau pristatyti užsakytas prekes klientams, todėl, atsiradus galimybei siųsti siuntinius siuntų taškuose, ją išbandėme ir likome patenkinti. Ne tik sutaupome laiko nestovėdami ilgose eilėse, bet prekes galime išsiųsti tiesiog užsukdami į mums patiems patogią vietą tvarkant kitus įmonės reikalus“, –patirtimi dalinosi interneto parduotuvę turintis Jonas.

Siuntų taškų idėja atkeliavo iš vakarų Europos, ten jau seniai įprasta atsiimti ir siųsti siuntas gyventojų dažnai lankomose, patogiose vietose, pavyzdžiui, mažose krautuvėlėse, drabužių valyklose, soliariumuose ir kituose paslaugų centruose.

Lietuvoje siuntų taškų tinklą plėtoja ilgametę patirtį turinti siuntų bendrovė UAB „DPD Lietuva“. Šiuo metu jau veikia 60 siuntų taškų daugiau nei trisdešimtyje Lietuvos miestų ir miestelių. Iš viso jų numatoma įsteigti apie 100.

Geriausias būdas įsitikinti siuntų taško privalumais – išbandyti! Švenčionėliuose tai galite padaryti užsukę į parduotuvėje „Gieva“ (Vilniaus g. 24)įsikūrusį siuntų tašką.

Daugiau informacijos apie siuntų taškus: www.dpd.lt.

 
Reklaminis skydelis