Mes turime 533 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3349
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28479
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75805
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėlių parapija rudenį pasitinka jaunimo ir vaikų sambūriu

2014 m. rugpjūčio 30 d. šeštadienis Nr. 65 (1403)

Vasarai baigiantis rugpjūčio 26, 27, 28 dienomis Švenčionėlių Šv. Edvardo parapijoje vyko jaunimo ir vaikų susirinkimai. Užsiėmimai kasdien vyko nuo 11 val. iki vakaro. Jų metu vyko katechezė, žaidimai, atradimai, kartu buvo giedama, meldžiamasi, aiškinamasi tikėjimo tiesos, diskutuojama. Užsiėmimams vadovavo linksmi vadovai – vyresniųjų klasių moksleiviai.

Su jaunimu bei jų mokytojais ir vadovais susitiko ir bendravo klebonas Raimundas Macidulskas ir vikaras Dovydas Grigaliūnas. Renginio atidarymo metus pasveikinęs susirinkusius klebonas R.Macidulskas džiaugėsi dalyvių gausa ir patikino, kad visiems, ieškantiems kelio į Dievą, o tuo pačiu ir į bažnyčią, nereikia bijoti, jiems bus ištiesta ranka. Be to, renginio dalyviams klebonas išdalino rožinius, o vaikai pasižadėjo išmokti kalbėti rožinį, kurie dar nemoka. Šiame priešmokykliniame renginyje buvo galima pasiruošti ir atlikti išpažintį bei dalyvauti šv. Mišiose ir taip prasmingai bei dvasiškai švariai pasitikti mokslo metus.

Irena POŽĖLIENĖ