Mes turime 145 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:116
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14115
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:61441
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Parodoje Slovėnijoje – 6 Jono Barzdėno fotografijos

2014 m. rugsėjo 10 d. trečiadienis Nr. 68 (1406)

Kiekviena fotografijų paroda, kiekvienas fotokonkursas – tai savotiškas testas kiekvienam, darbus pateikusiam, fotografui. Visada su nerimu ir jauduliu lauki žinios, kaip žiuri įvertins tavo fotografijas, ar pateksi į parodą, nes konkurencija visada būna didelė.

Gera žinia į Švenčionių rajoną atskriejo iš Slovėnijos, kur vyko 7-tasis tarptautinis fotografijos salonas „Narava-2014“, nes čia į parodą pateko net 6 Jono Barzdėno fotografijos. Tai iš tiesų daug. Du Jono darbai pateko į kategoriją „Gamta“ ir net keturi darbai – į kategoriją „Kraštovaizdis“. Ne vieną dešimtmetį fotografuojantis Jonas Barzdėnas ne tik aktyviai dalyvauja fotografiniame Lietuvos ir Rytų Aukštaitijos gyvenime, bet ir palengva žengia į tarptautinius fotografijos salonus ir parodas. Tad dar vienas sėkmingas pasirodymas gamtos fotografijų parodoje, tikiuosi, Joną Barzdėną paskatins dar aktyviau dalyvauti fotografijų parodose ir konkursuose.

Algis JAKŠTAS