Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2514
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12701
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88731
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ naujus ir galingus LG telefonus pasiūlė už gerą kainą

2014 m. rugsėjo 27d. šeštadienis Nr. 73 (1411)

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pakvietė puikiai įvertintus „LG“ išmaniuosius telefonus įsigyti už palankią kainą. 24 mėn. sutartį sudarančių „Tele2“ klientų laukia tikrai geri telefonai. Tai – madingieji „LG L70“ ir „LG L90“ bei geriausiu šio gamintojo telefonu laikomas ir vos prieš kelis mėnesius pasaulyje pristatytas „LG G3“.

 

Akį traukiančios kainos

„Galingas išmanusis telefonas – puikus pagalbininkas ir biure, ir besimokant, ir aktyviai leidžiant laisvalaikį. Klientai naują darbų ir mokslų sezoną galės pasitikti su puikiai įvertintais ir madingais telefonų modeliais, nes naujausius „LG“ išmaniuosius telefonus pasiūlėme įsigyti pigiau“, – pasakojo Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Akcijos metu „Tele2“ klientai naujausią „LG“ išmanųjį telefoną „G3“ galės pasiimti sumokėję 199 litų (57,63 Eur) pradinę įmoką. Mėnesio įmoka už telefoną – 65 litai (18,83 Eur).

Telefonas „LG L90“ kainuos 19 litų (5,50 Eur) per mėnesį (su pradine 169 litų arba 48,95 Eur įmoka), o jam mažai kuo nusileidžiantis „LG L70“ – tik 10 litų (2,90 Eur) per mėnesį, su 189 litų (54,74 Eur) pradine įmoka.

Pasiūlymai galioja bet kurį „Tele2“ siūlomą ryšio planą (išskyrus planą „50 min.“) pasirinkusiems ir 24 mėn. sutartį pasirašiusiems „Tele2“ klientams.

 

Galingi ir ypač funkcionalūs telefonai

„LG“ išmanieji telefonai „L70“, „L90“ ir „G3“ yra ne tik puikiai įvertinti ir akį traukiantys stilingu dizainu, bet ir turi daug naudingų funkcijų.

„LG L70“ – plonas ir glotnus telefonas su elegantiška apdaila, kuri bus maloni ne tik akiai, bet ir delnui. 4,5 colio IPS ekranas leidžia džiaugtis geros kokybės vaizdu, o speciali greitos nuotraukos funkcija – fotografuoti net ir telefonui veikiant miego režimu. Taigi, netikėtų kadrų niekada nebepraleisite.

„LG L90“ – dar galingesnis, jo 1,2 GHz keturių branduolių procesorius leidžia dirbti sklandžiai ir sparčiai. Telefonas džiugina itin tikroviškai spalvas atkuriančiu 4,7 colių „TRUE IPS“ ekranu ir taip pat turi greito fotografavimo funkciją. Madingas blizgantis korpusas suteikia telefonui dar daugiau išskirtinumo.

Naujausias modelis „LG G3“ turi įspūdingą „Quad HD“ raiškos, 5,5 colių ekraną be kraštelio, todėl su juo galima mėgautis dar geresnės kokybės vaizdais. 13 megapikselių kamera su pažangia optinio vaizdo stabilizavimo funkcija ir lazerio spinduliu patiks net ir labai išrankiems, o lengvas metalo imitacijos korpusas su specialiais dizaino elementais leis telefoną valdyti viena ranka.

Be šių puikių savybių, „LG“ telefonai maloniai nustebins paprastai valdomomis, bet labai funkcionaliomis programėlėmis, kurios padeda geriau organizuoti kasdienę veiklą, išsaugoti naršymo internete metu atrastą svarbią informaciją ar nepamiršti svarbaus skambučio. Ne atsitiktinai „LG G3“ šūkis yra „išmanu tai, kas paprasta“.

Daugiau apie šią ir kitas „Tele2“ akcijas galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ klientų aptarnavimo salone arba www.tele2.lt

 
Reklaminis skydelis