Mes turime 147 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1014
mod_vvisit_counterŠią savaitę:33390
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:115139
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2014 m. lapkričio 8 d. šeštadienis Nr. 84 (1422)

Degė automobilis

Spalio 30 d. gautas pranešimas, kad pravažiavus Rakštelių piliakalnį (važiuojant nuo Ignalinos apie 15 km link Vilniaus) dega nuo kelio nuvažiavęs automobilis „Peugeot“. Žmonės nenukentėjo. Vairuotojas paaiškino, kad vairuojant automobilį pastebėjo, kad iš automobilio kilo dūmai. Aplinkybės tikslinamos.

 

Ar ne pilnatis kalta

Trečiadienio, lapkričio 5-osios, pavakarę viena po kitos pro Švenčionėlius su įjungtais švyturėliais ir garsinėmis sirenomis pralėkė policijos, gaisrinės ir greitosios pagalbos automobiliai. Žmonės su nerimu palydėjo nutolstančius spec. tarnybų automobilius. Juk paprastai šie automobiliai ne šiaip sau skuba, o į pagalbą. Deja, šį kartą, kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo melagingas pranešimas, gautas bendruoju pagalbos telefonu.

Lapkričio 5 d. 16.44 val. buvo gautas pranešimas, kad Švenčionių r. važiuojant keliu nuo Švenčionėlių link Januliškio k. žvyrkelyje susidūrė du automobiliai, pasak pranešėjo, yra prispaustų, 3 sužeisti. Į įvykį reagavo policijos pareigūnai ir medikai. Informacija nepasitvirtino. Jokio įvykio ar net jo pėdsakų sukeltoms ant kojų spec. tarnyboms nepavyko rasti. Buvo sugaištas policijos ir PGT pareigūnų, medikų laikas. O jei tuo metu būtų atsitikusi tikra nelaimė? Kas tada? Bet apie tai turbūt pilnaties veikiami žmonės ar nevykėliai „pokštininkai“ nepagalvojo. O juk už melagingą pranešimą asmeniui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.