Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5624
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19484
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91841
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mokėdamas litais sutaupysi eurus

2014 m. lapkričio 15 d. šeštadienis Nr. 86 (1424)

Kalbamės su bendrovės „Egreda“, valdančios prekės ženklą „Mano namukas“, direktoriumi Dainiumi Paulausku.

 

Papasakokite apie paslaugų sistemą „Mano namukas“

„Mūsų bendrovės sukurta ir ištobulinta paslaugų teikimo sistema „Mano namukas“ jau veikia daugiau nei penkerius metus. Iš daugiametės patirties sprendžiu, kad ši sistema yra reikalinga mūsų krašto žmonėms ir jie ja pasitiki. Sistemoje dirbantys mano bendradarbiai stengiasi į mus besikreipiančius žmones išgirsti, suprasti jų problemas susijusias su plastikiniais langais ir kuo skubiau pasiūlyti tinkamus sprendimo variantus. Tam ir subūrėme tikrų savo srities profesionalų komandą. Esame pasiruošę padėti rasti geriausią sprendimą. Žinome, jog „Mano namukas“ klientai tikisi geros kokybės už nedidelę kainą – tokią ją mes ir garantuojame!“, - teigia pašnekovas.

 

Kokias teikiate konsultacijas ir paslaugas?

Mūsų teikiamų paslaugų sistema pagrįsta kliento poreikių patenkinimu ir komforto užtikrinimu. Renkantis langus turi įtakos daugybė aspektų. Pirmiausia reikėtų apsispręsti, iš kokios medžiagos pagamintų langų labiausiai norėtumėte. Ar tai bus plastikas, medis, ar aliuminis, o gal šių medžiagų kombinacija? Vienareikšmiško ir visiems tinkamo atsakymo, iš kurios medžiagos pagaminti langai yra geriausi, pateikti neįmanoma. Pasirinkimas priklauso nuo kiekvieno būsto savininko galimybių, savo namų vizijos ir net požiūrio į savo padėtį visuomenėje. Daugumos medinių langų šiluminė varža yra prastesnė nei kokybiškų plastikinių langų. Atsižvelgiant į medinių ir plastikinių langų kainų santykį galima drąsiai teigti, jog pasirenkant plastikinius langus galima sutaupyti ne tik juos įsigyjant, bet ir vėliau naudojant. Vienas didžiausių plastikinių langų pranašumų yra tas, kad jiems nereikia didelės priežiūros. Medinių langų priežiūra jau sudėtingesnė dėl to, kad juos periodiškai, kas penkerius metus, reikia papildomai impregnuoti bei dažyti. Medinių langų eksploatacijai turi įtakos ir klimato pokyčiai. Nuo temperatūros ir drėgmės skirtumo mediniai langai gali keisti spalvą, medis gali imti judėti, plėstis arba trauktis.

 

Kokie yra pagrindiniai „MANO NAMUKAS“ paslaugų sistemos privalumai?

Klausiate – kuo mes skiriamės nuo kitų pardavėjų? Mes neparduodame, mes plastikinio lango pagalba sprendžiame klientų problemas kartu kurdami komfortą, grožį ir gerą savijautą. Mūsų specialistai sutinkami visoje Lietuvoje. Teikiame ir prekybos išsimokėtinai paslaugas. Pagrindiniai šios sistemos privalumai: prisiimtų įsipareigojimų įvykdymas, greitas klientų aptarnavimas, darbuotojų asmeninės atsakomybės už darbo rezultatus ugdymas bei nuolatinė kokybės priežiūra.

 

Kaip situacija pasikeis įvedus eurą?

„Mano namukas“ tikslas – sumažinti žmonių rūpesčius, suteikti daugiau naudos dabar, kuria jie naudosis dar ilgus metus. Siūlome dar šiais metais pradėti taupyti būsimus EURUS, keičiant plastikinius langus palankiomis sąlygomis – pasirašant langų pirkimo sutartį dabar, o gaminius galime sumontuoti žmogui palankiausiu metu. Be to, prieš šaltąjį sezoną įrengti langai pradeda taupyti iškart, nes daugiausiai energijos galima sutaupyti artėjančio šildymo sezono metu. O jei jums langų reikia kiek įmanoma greičiau – taip pat kreipkitės į „Mano namukas“ ir naujus langus pagal jūsų pageidavimą pagaminsime per 9 darbo dienas! Pirmam kontaktui galite paskambinti man, bendrovės vadovui, telefonu 8-630-00330 arba parašyti elektroninį laišką į paštą info@manonamukas.lt.

 
Reklaminis skydelis