Mes turime 375 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2369
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18570
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94600
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėlių kultūros centre advento popietė

2014 m. gruodžio 20 d. trečiadienis Nr. 96 (1434)

Švenčionėlių kultūros centre vyko advento popietė, į kurią atvyko ir Švenčionėlių Šv. Edvardo parapijos klebonas Raimundas Macidulskas. Klebonas pašventino kultūros centro patalpas, palaimino į renginį gausiai susirinkusius žmones ir palinkėjo visiems gražiai ramybėje ir susikaupime sulaukti Šv. Kalėdų. „Visi mes kažko laukiame, o pats laukimas ir yra didžiausia šventė. Adventas – yra laukimo metas, o tas Jėzaus Kristaus gimimo dienos laukimas mums sukuria dvasiškai pakylėtą atmosferą“, - sakė klebonas. R.Macidulskas atvyko ir su dovanomis – įteikė kalendorių, o jaunoms šeimoms – paveikslėlius su šeimos malda.

Tą popietę įvyko ir premjera – Kalėdinis jaunimo choras, vadovaujamas Gyčio ir Agnės Šalnų atliko kalėdines giesmes. Šis choras giedos ir gruodžio 24 d. 21 val. per mišias Švenčionėlių bažnyčioje. Beje, visus norinčius Gytis ir Agnė kvietė ateiti į chorą.

Su linkėjimais gražiai ir laimingai sulaukti Kalėdų bei Naujųjų Metų ir saldainių maišu užsuko ir Kalėdų Senelis, iš kurio maišo saldainių užteko ir mažiems, ir dideliems.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis