Mes turime 530 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3598
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28728
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:76054
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdinė mugė

2014 m. gruodžio 20 d. trečiadienis Nr. 96 (1434)

Artėjant Kalėdoms rūpinamės ne tik dvasiniais dalykais, bet ir vaišėmis, dovanomis, namų dekoravimu ir t.t. Apsipirkti šventėms labai smagu mugėse. Švenčionėlių kultūros centro kolektyvas turi didelę patirtį rengiant tokias muges. Štai ir šiųmetinėje kalėdinėje mugėje nemažas būrelis žmonių panoro paprekiauti suvenyrais, kepiniais, mezginiais ir kitokiais įdomiais dalykais.

Giedra Kaminskienė žavėjo savo sukurtais papuošalais, jos vadovaujamo Dienos centro moterys – atvirutėmis ir kitais rankdarbiais, Danutė Panavienė, kaip visada burnoje tirpstančiais keptais grybukais, dailiais mezginiais ir nėriniais, Švenčionėlių progimnazijos mokytojos Ramunė Časienė ir Jelena Vaiškūnienė atlydėjo savo mokinius su meniškais atvirukais, kepiniais, žaisliukais ir keramikos darbeliais, Milda Petkevičienė pasakojo apie maistines kanapes ir pristatė jų produktus, Laimutė Zinkevičiūtė-Šinkūnienė žavėjo subtiliai numegztomis riešinėmis ir nertais takeliais, o Švenčionėlių socialinių paslaugų centro vaikai – atvirukais, skanėstais, žaisliukais ir t.t. Žodžiu, kiekvienas netingėjęs ankstėliau atsikelti ir ateiti į mugę, į namus iškeliavo ne tuščiomis rankomis.

Irena POŽĖLIENĖ