Mes turime 238 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:50
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18594
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65920
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2015 m. vasario 4 d., trečiadienis Nr.9 (1445)

Vairuotojas paspruko

Sausio 31 d. registruotas pranešimas, kad Magūnų seniūnijoje, Balingrado kaime, automobilis „Mazda 323“, atsitrenkė į tvorą. Vairuotojas iš įvykio pasišalino, apgadinta tvora ir automobilis. Automobilis nugabentas į saugomą aikštelę. Aplinkybės tiriamos.

 

Atnešė įtartino skysčio

Sausio 27 d. registruotas pranešimas, kad į policiją kreipėsi 42 metų Pabradės miesto gyventoja, kuri pati pateikė plastikinį 30 l baltos spalvos bakelį, kuriame buvo apie 18 l geltonos spalvos skysčio, turinčio spirito kvapą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 201 str. 3 d. Skystis paimtas ir saugomas komisariate. Aplinkybės tiriamos.

 

Sulaikyti pažeidėjai

Sausio 30 d. registruotas pranešimas, kad Švenčionėlių kultūros centre sulaikyti du viešosios tvarkos pažeidėjai. 19 metų merginai surašytas protokolas pagal LR ATPK 178 str. 1d., 15 metų vaikinas pagal vaiko perdavimo aktą perduotas motinai. Aplinkybės tiriamos.

 

Gabeno, įtariama, naminę degtinę

Sausio 30 d. registruotas pranešimas, kad Pabradėje, Vasarvietės gatvėje, sulaikytas vyriškis, kuris gabeno apie 0,3 litro skysčio, turinčio namines degtines kvapą. Skystis paimtas ir saugomas komisariate. Tiriamos aplinkybės.

 

Smurtas šeimose

Sausio 30 d. registruotas 27 metų Pabradės miesto gyventojos pranešimą, kad į jos

butą atėjo neblaivus jos tėvas (2,11 promilių girtumas), kuris triukšmavo, tampė ją už rankos, stumdėsi bei patraukė pranešėjos mažametę dukrą už rankos. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Sausio 30 d. registruotas 41 metų Švenčionių miesto gyventojos pranešimas, kad neblaivus 47 metų sutuoktinis triukšmauja, įžeidinėja, panaudodamas jėgą, ja ir nepilnametę dukrą išstūmė iš buto. Įtariamasis vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Savaitės statistika

Nuo 2015-01-26 iki 2015-02-02 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 2 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 4 chuliganizmai, 3 vagystės, 1 eismo įvykis, 34 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 79 asmenys nubausti už administracinės teisės pažeidimus, sulaikyti 2 neblaivūs vairuotojai, 4 kartus išvykta į šeimyninius ginčus, rasti 2 lavonai.

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.