Mes turime 382 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2137
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18338
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94368
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2011 m. spalio 1 d., šeštadienis Nr.72 (1119)

Gydomas septyniolikmetis, apsinuodijęs alkoholiu

Rugsėjo 28 d., trečiadienį, apie 23.20 val. į Švenčionių ligoninę iš vaikų globos namų pristatytas ir dėl apsinuodijimo alkoholiu paguldytas septyniolikmetis. Įvykio aplinkybės tiriamos.

 

Policija ieško piktadarių padegėjų

Rugsėjo 28 d., trečiadienį, apie 15.35 val. gaisras kilo Plytinės kaime stovinčiame gyvenamajame A.L. (gim. 1978 m.) name. Atskubėjus ugniagesiams, namas su priestatu jau degė atvira ugnimi, jo stogas buvo įgriuvęs, perdangos nudegusios. Už 5 metrų nuo degančio namo stovėjęs sandėliukas ir jame buvęs automobilis ZAZ jau buvo sudegę. Gaisro metu sudegė medinio namo stogas, apdegė sienos ir namų apyvokos daiktai, visiškai sudegė priestatas. Išgelbėti pavyko tik 2 šalia stovinčius ūkinius pastatus. Nuostolis – 90 tūkst. litų. Gaisro aplinkybės tiriamos. Įtariamas padegimas.

 

Trečiadienį kilusiuose gaisruose žmonių aukų išvengta, bet ugnis padarė daug nuostolių

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad rugsėjo 28 d. įvykių suvestinėje užregistruoti 22 gaisrai ir 13 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko šalies ugniagesiai. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti, tačiau ugnis padarė didelių nuostolių.

Didelis gaisras apie 15.40 val. kilo Varėnoje, Savanorių gatvėje, UAB „Galinta ir partneriai“ filialo „Galintos grūdai“ gamybiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna degė apie 600 kv. m gamybinio pastato stogo, o iš gamybinių ir sandėliavimo patalpų veržėsi ugnis ir dūmai. Nors gaisrą gesino gausios ugniagesių pajėgos, per gaisrą apdegė apie 1700 kv. m sandėlio ir gamybinio cecho patalpų, nudegė apie 90 proc. stogo dangos, buvo sugadinta apie 500 tonų grūdų, 70 tonų žirnių, 80 tonų dribsnių, apgadintos avižų kruopų ir dribsnių gamybinės linijos. Ugniagesiams pavyko išgelbėti žaliavų sandėlį ir valymo džiovinimo bokštą. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Dar vienas didelis gaisras apie 19.50 val. kilo Vilniuje, Pramonės gatvėje, UAB „Metalo spalvos“ priklausančiame dažymo ceche. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna jau degė dviejų aukštų metalinio lengvų konstrukcijų dažymo cecho stogas. Gaisro metu sudegė pastato stogas, išdegė vidus. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti kitą per 7 metrų ilgio galeriją sublokuotą gamybinį pastatą. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Trečiadienio naktį apie 2 val. Zarasų rajone, Dusetų miestelyje, Vienažindžio gatvėje, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė medinis pastatas ir jame stovėjęs automobilis „VAZ 2105“.


http://www.policija.lt/svencioniupk/
Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

Švenčionių r. PK inf.
 

 
Reklaminis skydelis