Mes turime 170 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3143
mod_vvisit_counterŠią savaitę:6536
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:53862
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ klientai galės pigiai skambinti į Lietuvą

2015 m. balandžio 1 d., trečiadienis, Nr.27 (1460)

Į užsienį vykstantys „Tele2“ klientai gali lengviau atsikvėpti – nauja paslauga „Tele2 Call“ leis pamiršti dideles sąskaitas už skambučius iš užsienio. Nesvarbu, kuriame pasaulio kampelyje esate, naujoji paslauga leis į Lietuvą skambinti įprastais lietuviškais tarifais ir ženkliai sutaupyti.

Paslauga padės sutaupyti ir per atostogas, ir gyvenant užsienyje. Artimiausiu metu programėlė bus nemokama, tad verta ją išbandyti kuo skubiau.

 

Nauda ir turistams, ir emigrantams

„Žmonės šiandien labai mobilūs – daug keliauja, išvyksta gyventi svetur. Su Lietuvoje likusiais artimaisiais ir draugais bendrauti norisi, tačiau žmones gąsdina tarptinklinio ryšio kainos. Nusprendėme pasiūlyti klientams unikalų sprendimą, kurio analogų Lietuvoje kol kas nėra. Klientai galės bendrauti be baimės gauti didelę sąskaitą“, – pasakojo Mindaugas Kežionis, „Tele2“ produktų skyriaus vadovas.

Naująja paslauga gali naudotis visi mėnesinio apmokėjimo paslaugų naudotojai. Įsidiegus „Tele2 Call“ programėlę telefone, skambučius užsienyje per programėlę jie priims nemokamai, o į Lietuvą galės skambinti tais pačiais tarifais, kuriais naudojasi Lietuvoje.

Paslauga veiks užsienyje „Wi-Fi“ ryšiu prisijungus prie interneto tinklo.

Programėlė turėtų ypač pradžiuginti užsienio lietuvius. Jie į Lietuvą skambina dažniau, tad ir sutaupys daugiau.

 

Unikalus sprendimas

Skirtingai nuo kitų interneto telefonijos paslaugų – „Viber, WhatsApp“ ir pan. – „Tele2 Call“ vartotojai gali skambinti ir tiems abonentams, kurie neturi šios programėlės. Taigi, įsijungus programėlę galima paskambinti net ir seną mygtukinį telefoną naudojantiems ir nieko apie „Tele2 Call“ nežinantiems artimiesiems Lietuvoje.

Įsidiegti programėlę gali visi „Tele2“ klientai, turintys išmaniuosius telefonus su „Android“ arba „iOS“ operacine sistema.

O padaryti tai labai paprasta, tereikia poros žingsnių:

· Atsisiųsti „Tele2 Call“ programėlę iš „Google Play“ arba „App Store“ (paieškoje reikia parašyti „Tele2 Call”, ir rasite);

· Kai programėlė jau telefone, joje reikia įvesti „Tele2“ abonento numerį, į kurio sąskaitą bus įtraukiama kaina už pokalbius. Jeigu įvestas telefono numeris sutampa su naudojamu telefone, paslauga aktyvuosis iš karto;

· Jei numeriai nesutaps (tarkime, norima, kad kaina už pokalbius būtų įtraukiama į kito žmogaus sąskaitą), įvestuoju numeriu bus išsiųsta SMS žinutė su aktyvinimo kodu. Jį reikia įrašyti programėlėje;

·  Ir viskas – jau galima į Lietuvą skambinti pigiais lietuviškais tarifais.

Visa informacija apie naudojimąsi „Tele2 Call“ skelbiama „Tele2“ svetainėje www.tele2.lt