Mes turime 306 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3382
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13569
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89599
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Moterys už futbolą“

2015 m. balandžio 15 d. trečiadienis, Nr.39 (1463)

Dauguma įpratę, jog futbolas – vyrų žaidimas, o matyti moteris, spardančias kamuolį, yra šiek tiek neįprasta. „Moterys už futbolą“ – tai šiuolaikiškas, moteris ir merginas vienijantis judėjimas, kuriuo siekiama populiarinti moterų futbolą, taip pat parodyti, kad futbolas - tai ne tik profesionalus sportas, bet ir gyvenimo būdas, laisvalaikio praleidimo forma, pramoga visai šeimai.

Švenčionių sporto klubo „Liūto narvas“ sportininkės dalyvavo stereotipus griaunančiame judėjime „Moterys už futbolą“. Futbolo šventė buvo surengta šeštadienį, balandžio 11 d., Šventupės sporto bazėje, kurioje dalyvavo net 9 moterų komandos. Komandos į renginį atvyko paruošusios namų darbus – bendras masinis šokis-pramankšta. Visus dalyvius pasveikino Ukmergės sporto centro direktorius Vytautas Tutlys ir Ukmergės meras Vydas Paknys. Renginio metu netrūko gerų emocijų, juoko, azarto. Visos komandos tapo nugalėtojomis, laimėjo gražus žaidimas ir draugystė. Komandos buvo apdovanotos organizatorių ir rėmėjų dovanomis, padėkos raštais. Specialiai šiam renginiui yra sukurta daina-himnas, kurį uždarymo metu visi renginio dalyviai gražiai sudainavo.

Dalyvavimas šioje nuostabioje šventėje įrodė, kad visi privalome skirti sau šiek tiek daugiau laiko ir bent jau mankštą daryti kas dieną, juk sportas - tai sveikata. Nuoširdžiai dėkojame šventės sumanytojams ir rengėjams. Manau, kad tokių renginių tikrai reikia kuo daugiau, kad mes, moterys, galėtume pabėgti nuo kasdienybės, pamiršti visus rūpesčius ir tiesiog atsipalaiduoti.

Irina BUROKIENĖ

 
Reklaminis skydelis