Mes turime 306 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:671
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16872
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92902
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Dainos, muzika, šokiai, eilės ir gėlės – mamoms

2015 m. gegžės 13 d. trečiadienis, Nr.46 (1470)

Dainos, muzika, šokiai, eilės, žodžiai, gėlės ir dovanos – visa, kas gražiausia, pirmąjį gegužės sekmadienį skiriama mamoms. Vaikai kaip galėdami stengiasi pradžiuginti savo mamytes. Ir nesvarbu, maži jie ar jau suaugę ir savo vaikų turintys.

Švenčionėlių kultūros centre šį sekmadienį taip pat buvo surengta graži šventė motinoms. Fojė visus pasitiko vaikų piešinių paroda, o salėje – koncertas. Vienas iš šventės vedėjų Lukas padeklamavo: „Norėčiau, mama, tau visas gėles pasaulio dovanoti,/ Nuskinti saulę iš dangaus,/ Norėčiau vien tik tau širdim šypsotis,/ Nėra šioj žemėj už tave brangesnio man žmogaus“. Jam gražiai atitarė ir Karina, kartu su Luku nuoširdžiai vedusi šventę: „Saulute, šildyk baltą taką,/ Saulute, šviesk visus kelius./ Juk šiais takais mūs mamos vaikšto,/ Tegul kasdien šviesu joms bus“.

Pilnutėlė salė žiūrovų dosnūs buvo mažiesiems artistams plojimų – juk scenoje jų atžalos, kuriomis pasigėrėti susirinko šeimomis: mamos, tėčiai, seneliai, ir netgi giminės, draugai bei kaimynai.

Koncerte šoko modernaus šokio kolektyvai „Erdviukai“, „Bedugnė“, „Šuolis“, Švenčionėlių meno mokyklos choreografijos skyriaus mokiniai, šokių studijos „Domino“ pramoginių šokių šokėjai, dainavo ir šoko vaikų lopšelio darželio „Vyturėlis“ ugdytiniai, fortepijonu grojo Lukas ir Arnoldas, eilėraščius deklamavo Dželinga, Radminas, Barbora, solo dainavo Auksė, Miglė, Evelina.

Vaikus koncertui parengė mokytojai Tatjana Šapokienė, Renata Grigianecienė, Edita Račinskienė, Loreta Šidlauskienė, Daiva Gerojimaitė, Rasa Kalendienė, Gytis Šalna.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis