Mes turime 586 svečius ir 1 narį online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4937
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11347
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93096
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Teminis vakaras Das Room tampa tradiciniu

2015 m. gegužės 16 d. šeštadienis, Nr.47 (1471)

Prieš trejus metus Švenčionėlių kultūros centre gegužės mėnesį buvo surengtas teminis vakarėlis jaunimui Das Room. Po metų paskatinti sėkmės organizatoriai vėl pakartojo tokį renginį, o šiemet, gegužės 22 d. vėl planuojama surengti teminį vakarą jaunimui Das Room.

- Kaip kilo idėja rengti tokius teminius vakarus? – klausiu renginio organizatorių.

- Tiesiog trūksta neformatinių renginių jaunimui, todėl ir nusprendėme rengti šį vakarą. O kad būtų jaukiau, pasirinkome mažą jaukų plotą – buvusias baro patalpas. Čia kamerinė aplinka, kurioje geresnė erdvė bendrauti.

- Kas tas Das Room? Ir kam jis skirtas?

- Žinoma, skirtas jaunimui. Tiksliau tam jaunimui, kuriam nepakanka kasdien skambančios muzikos ir norisi kažko daugiau, ir tą stengsimės pateikti į vakarą atėjusiems. Skambės šiuolaikinė šokių muzika, šiuo metu populiarūs ritmai ir kūriniai. Vakaro metu gros didžėjai, kurie ir organizuoja šį renginį. Tad jaunus žmones, kurie nori kažko naujo, kviečiame gegužės 22 d. į Švenčionėlių kultūros centrą, kur ir vyks teminis vakaras Das Room.

Algis JAKŠTAS