Mes turime 426 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3054
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28184
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75510
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ klientams – apsauga nuo neplanuotų išlaidų

2015 m. gegužės 30 d. šeštadienis, Nr.51 (1475)

Telefonas be mobiliojo interneto šiandien sunkiai įsivaizduojamas ne tik dirbant, bet ir atostogaujant. Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientai mobiliuoju internetu nuo šiol galės naudotis drąsiau – dėl naujos interneto paslaugų kainodaros už naršymą jie mokės tiek, kiek suplanavo, ir nė centu daugiau.

Be to, naujasis „Tele2“ interneto duomenų saugiklis pašalins riziką internetu pasinaudoti, kai žmogus nėra užsisakęs interneto duomenų paketo. Taip nutinka telefonu žaidžiant vaikams arba prie interneto prisijungus atnaujinimus siunčiančioms išmaniųjų telefonų programėlėms. Taigi – daugiau jokių netikėtų sąskaitų.

 

Patogus pasirinkimas

„Nepriklausomai nuo klientų amžiaus, veiklos ar gyvenamosios vietos, mobilusis internetas yra tapęs būtina kasdiene paslauga. Todėl ne tik didiname tinklo aprėptį ir kokybę, bet ir geriname kainodarą. Naudotis internetu nuo šiol bus dar pigiau ir patogiau, o klientus kviečiame naršyti drąsiai ir nepermokėti“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Naujasis interneto duomenų saugiklis veiks labai paprastai – besibaigiant turimam mėnesio duomenų paketui, „Tele2“ klientai gaus SMS žinutę su pasiūlymu užsisakyti papildomą paketą, kuris galios iki mėnesio pabaigos.

Paketo neužsisakius, jungiantis prie interneto klientai bus nukreipiami į puslapį http://narsyk.tele2.lt/, kur galės užsisakyti norimo dydžio vienkartinį duomenų paketą. To nepadarius, mobilusis internetas tiesiog neveiks.

Vienkartinis 100 MB duomenų paketas mėnesiui kainuos 0,55 Eur, 500 MB – 1,7 Eur, o 1 GB – 3 EUR.

Esami mobiliojo interneto vartotojai galės rinktis, ką daryti pasibaigus mėnesio duomenų paketui – ar tam kartui užsisakyti vienkartinį paketą, ar toliau mokėti už papildomą internetą senais tarifais (po 0,14481 Eur už 1 MB), ar nesinaudoti internetu iki mėnesio pabaigos. Vis dėlto, jiems verčiau siūloma užsakyti papildomą duomenų paketą – internetas kainuos daug pigiau. Vieną kartą pasirinkus naudotis nauja kainodara, daugiau apmokestinimas už kiekvieną megabaitą nebebus taikomas.

 

Su mobiliuoju internetu – daugiau galimybių telefone

Žmonės mobiliuoju internetu telefone pradeda naudotis, nes jis suteikia daug naujų galimybių tiek darbui, tiek pramogoms – galite sekti naujausias žinias portaluose, klausytis muzikos, žiūrėti vaizdo įrašus „Youtube“ ir naudotis begale kitų naudingų funkcijų – pavyzdžiui, žemėlapiais ar transporto programėlėmis.

Reikiamą mėnesio duomenų paketo dydį „Tele2“ siūlo pasirinkti pagal savo poreikius – 50 MB, 250 MB, 1 GB ar 5 GB. Šie duomenys bus suteikiami naršymui kiekvieną mėnesį. O jei mėnesio eigoje duomenų pritrūktų, „Tele2“ saugiklis apie tai perspės ir pasiūlys užsisakyti papildomą vienkartinį duomenų paketą.

„Tele2“ mobiliojo interneto vartotojai Lietuvoje gali naudotis 3G ir 4G tinklais. Ypač didelės spartos 4G ryšys jau yra prieinamas daugiau nei 70 proc. šalies gyventojų ir veikia 60 Lietuvos miestų. Planuojama, kad metų pabaigoje 4G ryšiu galės naudotis jau apie 90 proc. gyventojų.

Tuo tarpu 3G tinklas, taip pat leidžiantis patogiai naudotis mobiliuoju internetu, jau veikia visoje šalyje, jo aprėptis dabar sudaro 97-99 proc. Lietuvos teritorijos.

Daugiau apie „Tele2“ ryšį ir naujausius pasiūlymus galima sužinoti apsilankius operatoriaus svetainėje internete www.tele2.lt ar bet kuriame bendrovės prekybos salone.