Mes turime 145 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1025
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11212
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87242
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2015 m. rugpjūčio 1 d. šeštadienis, Nr.56 (1492)

Mama sumušė keturmetę

Ketvirtadienio naktį Strūnos kaime mama sumušė ketverių metų dukrą, pranešė Policijos departamentas. Mergaitei nustatytas galvos sumušimas, ji paguldyta į ligoninę.

1990 metais gimusi jos mama, kuri atsisakė pasitikrinti blaivumą, uždaryta į areštinę.

 

Pareigūnai operatyviai išsiaiškino vagystėmis įtariamus asmenis

Savaitgalį Pabradėje vyko tarptautinis pučiamųjų orkestrų festivalis „Sidabriniai vasaros akordai“, kuriame dalyvavo nemažai svečių iš užsienio šalių. Tačiau grąžų renginį apkartino ir virtinė vagysčių.

Nuo ilgapirščių nukentėjo iš Vengrijos atvykusio pučiamųjų orkestro dalyviai. 2015-07-25 buvo apvogti trys Vengrijos piliečiai. Vagišiai išlaužė poilsio kambario duris, kur buvo apgyvendinti svečiai, ir „patikrino“ svečių daiktus. Iš E.B. pasisavino 20 eurų, iš L.K. pavogė mobilaus ryšio telefoną (150 eurų vertės), iš T.H. - 50 eurų. 2015-07-26 po koncerto grįžę svečiai rado išlaužtas ir kito kambario duris. Šį kartą iš Vengrijos piliečio Z.R. pavogė du sidabrinius žiedus, mp4 grotuvą, o iš salės nuo suolo pasisavino mobilaus ryšio telefoną. Padaryta žala 185 eurai. Kriminalinės policijos pareigūnai operatyviai išaiškino ir nustatė šiomis vagystėmis įtariamą asmenį. Tai policijai gerai žinomas, ne kartą teistas, nepilnametis. Pavogti daiktai surasti ir atlikus tyrimo veiksmus bus grąžinti savininkams, na, o pinigus, deja, nepilnametis jau buvo išleidęs savo reikmėms.

Ilgapirščiai nesnaudė ir Švenčionėlių mieste. 2015-07-27 gautas IĮ „Mėta“ savininkės pareiškimas, kad Švenčionėliuose įsibrauta į parduotuvę „Mėta“, iš kur pavogta nešiojamas kompiuteris, maisto prekės, cigaretės, alkoholis. Padaryta žala apie 700 eurų.

Pareigūnai netruko išaiškinti vagyste įtariamus asmenis. Tai policijai žinomi, niekur nedirbantys, anksčiau teisti Švenčionėlių miesto gyventojai T.B., gim. 1985 m., ir E.G., gim. 1994 m. Jie sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Dalis vogtų daiktų surasta. Minėti ilgapirščiai įtariami įvykdę ne tik minėtą vagystę, bet ir keletą vagysčių iš negyvenamųjų patalpų Švenčionėlių mieste.

Policija gyventojams primena, išvykdami iš namų pasirūpinkite savo turto saugumu, patikrinkite, ar sandariai uždaryti langai, balkonų durys. Parduotuvių savininkams rekomenduojama įsirengti apsaugos signalizaciją, o baigus darbą patikrinti ar nepamiršote ją įjungti. Būkime budrūs, ilgapirščiai nesnaudžia.

 
Reklaminis skydelis