Mes turime 358 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4686
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14873
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90903
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ telefonus siūlo už studentišką kainą

2015 m. rugpjūčio 26 d. trečiadienis, Nr.62 (1498)

Kad nusipirktum telefoną už mažą kainą, nebūtina tapti studentu. „Tele2“ visiems savo klientams siūlo pasidžiaugti studentiškomis išmaniųjų telefonų kainomis ir rudenį sutikti atsinaujinus. Dabar tą padaryti tikrai apsimoka, nes akcijos metu stilingi ir patikimi išmanieji „Tele2“ klientams kainuos nuo 3 iki 9 Eur per mėnesį.

 

Su išmaniuoju – didesnės galimybės

„Artėjant rudeniui visada stebime vartojimo suaktyvėjimą – žmonės daugiau naršo ir naudojasi kitomis mobiliosiomis paslaugomis. Taip pat išauga išmaniųjų telefonų poreikis, nes tai – puikus pagalbininkas dirbantiems ir besimokantiems. Jis leidžia greitai rasti naudingos informacijos, lengviau planuoti laiką ir bendrauti. Nusprendėme savo klientus nudžiuginti ir už itin patrauklią kainą pasiūlėme net 9 populiarius išmaniųjų telefonų modelius“, – pasakojo Renata Kežionienė, prekės ženklo „Tele2“ vadovė.

Akcijos metu „Tele2“ klientai galės rinktis iš „HTC“, „LG“, „Microsoft“, „Asus“ ir „Sony“ telefonų modelių. Patraukliu kainos pasiūlymu bus galima pasinaudoti kartu su telefonu renkantis bet kurį mokėjimo planą už 6,37 Eur/mėn. ar daugiau ir sudarant 24 mėnesių sutartį.

O tokių planų – net aštuoni! Aktyviai naršantys gali rinktis neribotų pokalbių ir SMS planą „Pigiau“ su 1, 3, 5 arba 10 GB interneto duomenų. Kalbantys šiek tiek mažiau ir norintys taupyti gali riktis planą „200 minučių“, o dažnai skambinantys į kitas šalis – planą „Užsienis“. Klausantiems muzikos patiks planas „Deezer“ arba planas „Pigiau“ su papildoma „Deezer“ paslauga. Beje, muzikinė paslauga „Deezer“ leidžia lengvai pasiekti viso pasaulio muziką. Jos fonotekoje – net 35 mln. muzikos įrašų.

 

Net 9 populiarūs modeliai

Geriausia, kai išmanusis atspindi asmeninius pomėgius, poreikius ir gyvenimo būdą. O kad būtų lengviau pasirinkti, „Tele2“ akcijos metu išmaniuosius suskirstė į tris – 3, 5 ir 9 Eur/mėn. – kainos kategorijas.

3 Eur/mėn. Už simbolinę kainą „Tele2“ klientai gali įsigyti stilingus išmaniuosius „HTC Desire 310“ (su pradine 25 Eur įmoka), „LG C70 Spirit“ (su pradine 69 Eur įmoka) ir „Microsoft Lumia 640“ (su pradine 59 Eur įmoka).

Žmonių ypač pamėgtas – „LG C70 Spirit“ modelis. Šis kompaktiškas išmanusis turi ne tik galingą 4 branduolių procesorių, bet ir palaiko naujos kartos 4G (LTE) ryšį. Mėgstantys fotografuoti taip pat nenusivils, nes telefonas turi 8 MP kamerą.

5 Eur/mėn. Tiek kainuoja funkcionalieji „Asus Zenfone 2“, „Sony Xperia E4G“ ir „LG G4c“. Visus šiuos modelius galima įsigyti su pradine 59 Eur įmoka. „Asus Zenfone 2“ – itin geras pasirinkimas. Šis technologijų gigantas palaiko 4G funkciją, turi 4 branduolių procesorių, 4GB operatyviosios atminties ir 5.5 colių įstrižainės Full HD raiškos ekraną, kuris ne tik atsparus įbrėžimams, bet ir itin jautrus šviesai.

9 Eur/mėn. Ieškantiems ypatingos kokybės – galingieji „Sony M4 Aqua SS“ (su 69 Eur pradine įmoka), „Asus Zenfone 2 5.5“ (su 59 Eur pradine įmoka) ir „LG G4 S“ (su 59 Eur pradine įmoka). Atkreipkite dėmesį į „Sony M4 Aqua SS“ – šis telefonas gali veikti net 1,5 m gylyje po vandeniu, palaiko 4G ryšį ir pasižymi itin ilgu baterijos veikimu. Kad veikimas būtų ypač greitas ir sklandus, telefone įdiegtas 8 branduolių procesorius.

Daugiau apie „Tele2“ pasiūlymus ir akcijas galite sužinoti internete adresu www.tele2.lt arba artimiausiame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis