Mes turime 326 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1324
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17525
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93555
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pašaminės klube veikia rankdarbių paroda

2015 m. rugsėjo 5 d. šeštadienis, Nr.65 (1501)

Pašaminės klube veikia Trūduose gyvenančios Sigutės Rudinskienės rankdarbių paroda. Iš viso čia eksponuojami daugiau kaip 60 darbų: sodų, siuvinėtų paveikslų, vąšeliu nertų drabužių, skrybėlių, gobtuvų, riešinių, kojinių, staltiesių, siuvinėtų užuolaidų, servetėlių, kitų aksesuarų.

Klubo vedėja Dalė Basiūnienė džiaugėsi pakvietusi talentingą rankdarbių meistrę parodyti savo darbus pašaminiškiams, nes susidomėjimas paroda didžiulis. Daug kas ateina pasigėrėti kruopščiai atliktais subtiliais Sigutės darbais, pasisemti idėjų.

S.Rudinskienė gerai žinoma ne tik mūsų rajono žmonėms, nes ji ne tik moka gražiai nerti, megzti, siuvinėti, bet ir yra puiki šeimininkė, gražiai tvarkosi savo sodybos aplinką, dainuoja moterų vokaliniame ansamblyje „Gabija“. Sigutė jau yra surengusi ne vieną rankdarbių parodą, jos darbais, kaip ir „Gabijos“ dainomis gėrėjosi daugelio Lietuvos rajonų ir užsienio šalių klausytojai.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis