Mes turime 221 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4479
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21821
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65804
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Meno mėgėjai kviečiami į kolektyvus

2015 m. rugsėjo 23 d. trečiadienis, Nr.70 (1506)

Laisvalaikį galima ir būtina praleisti smagiai, prasmingai ir turiningai. Švenčionėlių miesto kultūros centre (tel. (8 387) 31213) kiekvienas ras užsiėmimą pagal pomėgį. Galima prisijungti prie teatro trupės, vokalinio ansamblio „Gabija“, sutartinių atlikėjų grupės „Lakiūtė“ (sutartinės – seniausios ir sudėtingiausios lietuvių liaudies dainos, įtrauktos į UNESCO nematerialiojo paveldo fondą), folkloro ansamblio „Sudota“, vaikų folkloro ansamblio „Erškėtėlis“. Labai šokėjų laukia naujai renkamas vyresnio amžiaus žmonių tautinių šokių kolektyvas.

Pasak meno vadovės Vidos Vidutienės, šokis, daina, muzika, vaidyba – tai geriausias vaistas nuo visų ligų ir depresijų. Švenčionėlių kultūros centras turi pasirašęs bendradarbiavimo sutartį su Rygos lietuvių bendruomene, todėl kasmet vyksta vieni pas kitus į svečius, koncertuoja, gražiai leidžia laiką. Dalyvavimas didingose Dainų šventėse ar išvykos pas artimesnius ar tolimesnius kaimynus – nepamirštamų įspūdžių ir pozityvių emocijų užtaisas.

„Švenčionių krašto“inf.