Mes turime 443 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4483
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14670
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90700
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Vaikai įrašyti į gyvojo rožinio grupelę

2015 m. spalio 31 d. šeštadienis, Nr.81 (1517)

Gamtoje egzistuoja įvairiaspalvė metų laikų kaita. Taip ir katalikų bažnyčioje yra liturginis kalendorius, pagal kurį mes švenčiame įvairias šventes bei pagerbiame šventuosius. Atėjus rudeniui, kai gamta pasipuošia ypatingomis spalvomis, leidžia mums regėti savo nuostabųjį grožį, katalikų bažnyčia, žavėdamasi švč. Mergelės Marijos, mūsų išganytojo Jėzaus Kristaus motinos nuolankumu ir ypatingu dalyvavimu Dieviškajame plane, t.y. mūsų išganyme, ją pagerbia ir išreiškia dėkingumą už jos misiją pasaulio išganymo darbe.

Beveik visą spalio mėnesį gausus mūsų parapijos vaikų būrys drauge su kitais bendruomenės nariais suklupo prie švč. Mergelės Marijos paveikslo, gilinosi į rožinio slėpinius, juos apmąstydami, nuoširdžia ir vaikiška malda reiškė pagarbą ir dėkingumą Dievo Motinai Marijai. Spalio 25-ąją vaikams šv. Mišių metu buvo iškilmingai įteiktas rožinis ir škaplierius ir suteiktas palaiminimas.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis