Mes turime 306 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5806
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19666
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92023
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Bendruomenė apkabino savo mokyklą

2015 m. lapkričio 4 d. trečiadienis, Nr.82 (1518)

Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokykloje kiekvienais metais tradiciškai rengiamos pirmokėlių krikštynos. Įvyko jos ir šiemet. Tačiau, pasak mokyklos direktoriaus Raimondo Gaidžio jos nebuvo visiškai tradicinės, nes įtraukta ir visa mokyklos bendruomenė – vaikai, mokytojai, tėvai. Buvo ir kitokių atrakcijų.

Direktorius pasidžiaugė, kad šiemet susirinko 33 pirmokėliai, kurie mokysis kanklių, fortepijono, saksofono, choreografijos ir dailės specialybių.

Taigi per pirmuosius mėnesius pirmokėliai jau nesnaudė, kibo į mokslus, tad susirinkusiems svečiams, tėveliams ir draugams turėjo ką parodyti. Programas parengė visų specialybių pradinukai. Juo pasveikino mokyklos šeimininkai – šeštokai, t.y. vyriausi, kokie šiuo metu mokosi mokykloje. Jie taip pat parengė mažiesiems ne tik įvairių pramogų, bet ir koncertinius pasirodymus bendruomenei. Direktorius R.Gaidys pirmokėliams įteikė krikšto liudijimus ir pasveikino įsiliejus į šaunią bendruomenę. O kad bendruomenė tikrai šauni, puikiai įrodo ir krikštynų proga sumanyta įdomi akcija „Apkabinkime savo mokyklą“. Šiltai apsirengė, išėjo į lauką ir jaudindamiesi, ar tikrai pavyks, tiesė viens kitam rankas ir žiedu juosė Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklą. Ir pagaliau! Koks džiaugsmas – mokykla apkabinta. Vadinasi, čia kiekvieno iš tu didelių ir mažų žmonių, stovėjusių ranka rankon aplink savo mokyklą, namai. Namai, kuriuose klesti šiluma, draugiškumas, santarvė ir kūrybinė atmosfera.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis