Mes turime 274 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:726
mod_vvisit_counterŠią savaitę:25856
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73182
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Visagino ligoninė drąsiai žengia į priekį

2015 m. lapkričio 7 d. šeštadienis, Nr.83 (1519)

Visagino ligoninė yra viena iš asmens sveikatos priežiūros įstaigų, kuriose yra įgyvendinami įvairūs tarptautiniai projektai bei teikiamos kokybiškos paslaugos.Taip pat viena iš stambesnių gydymo įstaigų Lietuvos pietryčių krašte, įsteigta nuo 1978 metų teikti medicinines paslaugas IAE bei tuometinio Sniečkaus miesto statytojams. Per pastaruosius dešimtmečius ligoninės darbo apimtys, teikiamų paslaugų spektras, tyrimo, diagnostikos ir gydymo galimybės ir paslaugų kokybė tobulėja. Ligoninėje kaip ir daugumoje didesnių Lietuvos asmens sveikatos priežiūros įstaigų yra diegiami nauji diagnostikos, tyrimo ir gydymo metodai bei modernios medicinos technologijos. Galime pasidžiaugti ilgamečiu bendradarbiavimu (22 metai) su Vokietijos respublikos Halės miesto Šv. Elžbietos ligonine, kurie atgabena vertingas humanitarinės pagalbos siuntas po keletą kartų per metus į Visagino ligoninę. Jau dešimtmetį tęsiasi intensyvus Visagino ligoninės gydytojų tobulinimas, gydytojai iš Vokietijos dalyvauja bendrose operacijose mūsų ligoninėje, ligoninės gydytojai vyksta į Vokietiją tobulintis ir įsisavinti naujausias chirurginių ligonių gydymo metodikas. Ligoninės vadovybė skatina ir suteikia galimybes darbuotojams tobulintis įvairiuose Vilniaus universiteto, Lietuvos Sveikatos Mokslų universiteto, kitų Lietuvos aukštųjų mokyklų organizuojamuose mokymuose.

Kviečiame Visagino miesto, Zarasų, Ignalinos, Švenčionių bei kitų rajonų gyventojus, pasinaudoti ligoninėje teikiamomis paslaugomis. Ligoninės stacionare teikiamos chirurgijos, ortopedijos traumatologijos, ortopedijos traumatologijos, terapijos, kardiologijos, neurologijos, endokrinologijos, klinikines toksikologijos, otorinolaringologijos, nėštumo patologijos, akušerijos ginekologijos, neonatologijos, vaikų ligų, slaugos bei palaikomojo gydymo, paliatyvios slaugos, suaugusiųjų ir vaikų reanimatologijos ir intensyviosios terapijos bei anesteziologijos, Hemodializės paslaugas. Ligoninės teikiamos ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos: profilaktinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos pagal prevencines programas, apmokamas iš privalomojo sveikatos draudimo fondo: mamografinė patikra dėl krūties vėžio, išsamus širdies ir kraujagyslių ligų tikimybės įvertinimas, gimdos kaklelio piktybinių navikų prevencija. Ambulatorines paslaugas pacientams teikia gydytojai specialistai: kardiologai, endokrinologas, neurologai, vaikų neurologas, vidaus ligų gydytojai, klinikinės toksikologijos gydytojas, klinikinės fiziologijos, neurochirurgijos, manualinės terapijos gydytojas, gydytojai radiologai, fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojai, psichiatras, homeopatas, dermatovenerologai, infektologas, okulistai, LOR gydytojai, traumatologai, urologai, chirurgai, nefrologas, akušeriai ginekologai, vaikų ligų gydytojai. Vaikai, turintieji vystymosi raidos sutrikimų, po vaikų neurologo konsultacijos nukreipiami į vaikų raidos sutrikimų dienos stacionarą, kur paslaugas teikia specialistų komanda: vaikų neurologas, logopedas, psichologas, kineziterapeutas, masažuotojas, socialinis darbuotojas. Ligoninėje taip pat yra teikiamos Hiperbarinės oksigenacijos, Haloterapijos, kompiuterinės tomografijos ir mamografijos paslaugos.

Ligoninės Diagnostikos skyriuje pacientai tiriami modernia echoskopine ir endoskopine įranga, atliekamos ir paprastos, ir minimaliai invazinės procedūros (biopsijos, punkcijos, polipų šalinimas ir pan.). Radiologiniai tyrimai atliekami šiuolaikiškais ir pacientui saugiais skaitmeninio rentgeno aparatais, mamografu bei kompiuteriniu tomografu. Dar viena šiuolaikiška paslauga – dienos chirurgijos operacijos. Dienos chirurgijos centre pacientus operuoja chirurgai, traumatologai, urologai, LOR gydytojai, akušeriai ginekologai. Jau tą pačią dieną išoperuoti pacientai išleidžiami toliau gydytis į namus.

Pagrindinis ligoninės tikslas – teikti antrinio lygio asmens sveikatos priežiūros kokybiškas, saugias bei prieinamas paslaugas pacientams. Siekiame dirbti taip, kad sunegalavę pacientai žinotų, norėtų ir galėtų kreiptis į Visagino ligoninę.

Mūsų misija – mes esame tam, kad Jūs norėtumėte kreiptis į Visagino ligoninę, ir, kad  greitai pasveiktumėte.

Ligoninėje paslaugos teikiamos puikiai įrengtose, moderniai ir šiuolaikiškai renovuotose patalpose. 153 lovų stacionaras yra su vienvietėmis, dvivietėmis ir keturvietėmis palatomis, kuriose yra pacientams reikalingi patogumai (tualetas, kriauklės, balkonai). Kiekviename skyriuje yra TV, bevielis interneto ryšys. Yra jauki kavinėlankytojams bei pacientams. Naudojamos pasaulyje gerai žinomųgamintojųmedicininės priemonės ir medikamentai.

Puiki priežiūra po operacijų, nuolatinis gydytojų ir slaugytojų dėmesys bei pagalbinio personalo dėmesys. Pacientų komfortui yra šiuolaikiška ir jauki aplinka. Pilnavertis individualiai pritaikytas maitinimas.

Dėl gydymosi, gydytojų konsultacijos, ištyrimo ar  diagnostikos galite kreiptis  su šeimos ar bendrosios praktikos gydytojo siuntimu, jeigu jo neturite, reikės į registratūros, ar priėmimo skyriuje esančią kasą sumokėti pagal kainyne nustatytą įmoką už pirmą gydytojo konsultaciją.

Išsamesnė informacijaapie ligoninėje teikiamas paslaugas teikiama registratūros tel.

(8 386) 73001, pirmadieniais-penktadieniais 7.30-19.30 val., arba telefonu paskambinus į Priėmimo skyrių (8-386) 74643 (visą parą). Išankstinė registracija pas gydytojus konsultantus telefonu (8-65622225) nuo 11.00-14.00 val. (pirmadieniais – penktadieniais). Informaciją apie gydymosi galimybes ligoninėje galite gauti paskambinę administracijai telefonu (8-386) 75289 (pirmadienis – ketvirtadienis 8.00-12.00  val. ir 13.00-17.00, penktadienis 8.00-12.00 val.  ir nuo 13.00 -15.45 val.).

 

Gydytojų darbo laikas paskelbtas „Švenčionių krašto“ lapkričio 7 d. numeryje.